Notícia

Mercatweb
Fletxa_component
19/05/2011
ICV-EUIA es reivindica com a l'únic partit verd i apel•la al vot de tothom qui es consideri ecologista

Aquest matí Dolors Camats parlamentaria i portaveu del grup d’ICV-EUiA al parlament i Josep Casasnovas candidat a l’alcaldia de Granollers han visitat el mercat setmanal. Durant el passeig pel mercat, acompanyats de Lluís Navarro, número dos de la candidatura i membres de la candidatura, han explicat les propostes d’ICV-EUiA a Granollers als veïns i veïnes.

Josep Casasnovas ha dit, “ICV-EUIA es reivindica com a l'únic partit verd i apel·la al vot de tothom qui es consideri ecologista”, pel candidat a l’alcaldia, “en aquestes eleccions hi ha diferents partits d’esquerres i de dretes. Però un de sol, només un que sigui ecologista: ICV-EUiA”.

 

Durant la visita al mercat s’han repartit bosses de roba per tendir cap a l’eliminació de les bosses de plàstic en la compra.

Segons Dolors Camats, “en el segle XXI, i davant el repte ecològic que afrontem, qui no parli i faci propostes de lluita contra el canvi climàtic i de sostenibilitat no està ben preparat per governar i en conseqüència no serà capaç de fer de Granollers una ciutat competitiva i amb qualitat de vida”.

 

La Diputada Dolors Camats ha recordat, “que cal  una sortida de la crisi basada en la creació d’ocupació en els sectors anomenats “verds”, com les energies renovables, la gestió de residus o l’eficiència energètica en els habitatges”.

 

També durant la visita els membres d’ICV – EUiA de Granollers han visitat el mercat de Sant Carles, per Casasnovas, “aquest diumenge els vots dels ciutadans són doblement útils perquè, en primer lloc, garanteix polítiques ecologistes de debò, i en segon lloc, perquè la seva presencia a l’ajuntament impedirà que es duguin a terme polítiques antiecològiques”.

 

Aquesta tarda en la campanya de proximitat realitzada durant aquest dies la coalició visitarà el barri de Sant Miquel.

DV 27/05/2011 | 13:13
Fons_fixed_agenda
Fons_fixed_publications
Mesicvpergranollers
  • Mesveure