Salvador Cot | Actualitzat el 31/05/2011 a les 23:59h

Badalonins dins la proveta

Badalona és una operació d'Estat. L'assaig s'ha fet per investigar si era possible que el PP aconseguís governar alguna ciutat catalana i per fer-ho realitat s'han fet servir les tàctiques més clàssiques del manual lepenista. Com és normal, a Garcia Albiol -com a Anglada- li és totalment indiferent si les classes més desafavorides pateixen la competència dels nous immigrants, sigui en l'àmbit laboral o en el dels serveis. Simplement, ha ficat els ingredients adequats dins la proveta i l'ha agitat.

Andalusia és el feu més gran del PSOE des de fa trenta anys. Segons el Baròmetre de l'Opinió Pública d'Andalusia (BOPA) -un institut demoscòpic oficial- un 59'3 per cent dels ciutadans d'aquell territori creuen que els immigrants són negatius per a Andalusia; un rebuig que puja fins al 61 per cent entre els joves de 18-29 anys. Són dades que, en teoria, podrien temptar el PP a fer una campanya de tipus badaloní per decantar el parlament andalús al seu favor. No ho faran.

Al PP no li hauria de sortir bé l'experiment. Més que res perquè és un partit que està disposat a trencar la societat catalana, no pas la de qualsevol altre indret. Sens dubte, la gestió de la ciutat ha hagut de ser nefasta, vistos els resultats. Però en aquesta partida s'hi juga bastant més que un ajuntament.

COMENTARIS

+5
-2
independència per Catalunya
Anònim, 01/06/2011 a les 14:47
en una Catalumya independent molts descendents de la colonització feixista espanyola, se'n tornarien al seu país, ajudem-los a tornar al seu país... independència per Catalunya
+6
-2
ELLS TAMBE
Anònim, 01/06/2011 a les 14:10


La inmensa majoria de Badalonins que han votat pp també son
emigrans, i a més colons, ja que ens estàn colonitzan i espanyolitzan. Es millor per al pais un emigrant "estranjer" que un emigran espanyol, al meins els extranjers no tenen cap mania a Catalunya i son més catalans que els espanyols.
+3
-1
@hipocresia
Anònim, 01/06/2011 a les 13:43
@hipocresia

Crec que ficar al mateix sac i les CUP és una mica imprudent. Que jo sàpiga, les CUP mai han fet cap discurs/proposta xenòfoba. I que consti que jo no soc votant de les CUP.

Si al que et refereixes és si el PP te legitimitat per governar o no, jo crec que la te tota: ha guanyat les eleccions.

Això no treu que als que volem una Catalunya sense confrontacions racials el tema ens preocupi. Amb això no vull dir que el problema de la immigració (papanates rojos, la immigració és un problema) no s'hagi de tractar amb serietat i haguem d'amagar el cap sota l'ala.

És evident que la manera que te el PP de "solucionar" el problema no és la correcta. Amés, crec que al PP, colucionar el problema no l'interessa gens. El que vol és buscar vots on sigui.

Fa molts anys que intenta a Catalunya penetrar com ho ha fet a Galícia, València i Les Illes. Amb Badalona poden haver trobat la resposta.

Ja veureu com a les eleccions espanyoles faran un discurs molt similar que al de Badalona. Catalunya és la ultima nacionalitat d'insurrectes on no son al govern i no poden fer polítiques per exterminar la nostra cultura des de dins.
+1
-2
@hipocresia
Anònim, 01/06/2011 a les 12:50
Sí, es això.

A veure, teóricament la superioritat moral es possible... ara no es dona el cas amb els nacionalistes. Aquí s'hauria d'aplicar més aviat allò de "dime de lo que presumes y te diré de lo que careces".
+2
-4
hipocresia
Anònim, 01/06/2011 a les 12:45
és ben curiós com el nacionalisme catalanista té dues opinions al respecte de tot plegat en funció d'on i a qui vota la gent.
Si a Vilanova de la _Espardenya guanya la CUP i la gent majoritàriament és independentista doncs es diu: Un poble de patriotes, que be què han triat, són gent compromessa etc etc.
Ara bé, si a Badalona, ciutat on la població de l'altre poble hi cabria en una avinguda, vota majoritàriament al PP diem: colons, "espanyols", anti-catalans, experiments del PP, inadaptats, inmigrants...
pot ser la voluntat de la gent mereix més respecte en funció de a qui es voti? Pot ser els nacionalistes catalanistes són, sempre, exemples de virtuosisme, superioritat moral etc etc? algú m'ho podria aclarir?
+3
-2
com sempre l'espanyolisme català de CYU i PSOE
Anònim, 01/06/2011 a les 12:12
com sempre l'espanyolisme català de CYU i PSOE la sociovergència espanyolista de Catalunya, ajudant a la seva Espanya a acabar el que el franquisme no va poder acabar, no va poder exterminar el català als Paísos Catalans, ara si que pot amb l'ajuda de l'espanyolisme franquista sociològic.
+4
-2
Estats-bandarra i partits-bandarra.
Gelmírez, 01/06/2011 a les 11:59
El PP es fica amb coses que poden acabar -ells, o almenys el seu entorn mediàtic ho voldrien- amb la gent del carrer en conflicte, cosa que no passa amb els programes polítics "normals". Han fet i encara fan tots els possibles perquè passi entre catalans i castellans, no se n'han sortit fins ara, i proven a fer-ho entre castellans i altres immigrants (i encara somien a tornar els castellans també contra els catalans, com al video de la Camacho). La mala hòstia és còsmica, i certament no ho fan a la resta d'Espanya. Es revengen perquè hi ha entre un milió i un milió i mig de gent de "classe mitjana" que no els segueix per allò de l'eix nacional, no se'n poden avenir i ens volen cremar el país.
+4
-4
ignorants
Anònim, 01/06/2011 a les 11:25
Els catalanistes de Badalona consideren que els peperos com a opció d'alcaldia són molt dolents i de molt baix nivell intel·lectual.
+4
-15
Has embogit Cot
pere rull, 01/06/2011 a les 10:16
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+4
-5
Badalona dels casquetes-psceros i peseteros
Anònim, 01/06/2011 a les 09:29
Acabar amb la saga familiar del Fermin Casquete i el seu PSC-BADALONA, requalificacions de camps de futbol i serres incloses es una necessitat biologica; no pot esser que una familia disposi de Badalona com si fos la seva mansión particular; Albiol, faras neteja de Casquetes i familiars? Endavant!!!
+8
-4
Si que hi tornem
Josep Fourier, 01/06/2011 a les 08:53
Em sembla que no coneixes les normes de la democràcia i estàs confonent majoria absoluta amb majoria simple. En una democràcia governa el partit o grup de partits que aconsegueix el màxim suport. Si un partit té majoria absoluta governa sense dubte, però si només es disposa d'una majoria simple això ja no és evident. Si una aliança postelectoral aconsegueix més suport llavors governen ells, aquesta és la lletra de la llei. No crec que sigui TAN difícil d'entendre, la majoria absoluta dóna el govern de forma automàtica mentre que la majoria simple no ho fa, exemples a cabassos.
+8
-13
ja hi tornem
Anònim, 01/06/2011 a les 08:23
com què "investigar si es possible què governi el PP"?
El què ho fa possible és el fet de què UNA MAJORIA DE BADALONIS AIXÍ HO HA VOLGUT.
Li sona això de algo, Sr. Cot? se li diu "democràcia".
+13
-2
Espai finit.
Majoria silenciosa, 01/06/2011 a les 08:19
Algun dia caldrà posar fre a l'arribada d'immigrants. Finalment serà senzillament perquè físicament ja no n'hi cabran més, deprés d'omplir de ciment tot el país.
+10
-6
Badalona, territori espanyol
Anònim, 01/06/2011 a les 06:12
Badalona vota en clau espanyola, ja que la majoria de vots corresponen a espanyols residents a Catalunya; ara, als fills d'aquests emigrants la competencia directa son els nous emigrants
+9
-9
Ara toca xenofóbia
Anònim, 01/06/2011 a les 00:31
Tard o d'hora tothom haurà de tirar cap a posicions xenófobes. Son els vents de bufen a Europa; i aquí no aturarem l'Univers.

Quan va tocar ser progres, aquí els que més... a veure si ara no serém els més xenófobs. Espero que els nostres gens moros ens retinguin un pél.

El que es segur es que no podem esperar seny... això es imposible. L'única manera que te aquesta societat estúpida per a parar la "invasió" extrangera es mitjançant l'odi cec i indiscriminat: nens, dones i tot el que porti l'etiqueta de forani.

La pregunta es: quan li tocarà al catalanisme pujar al carro? li afectarà per bé o el seu passat "buenista" el deixarà en evidéncia?

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: