Diumenge, 5 de juny de 2011 | 12:18
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy s'envolta de la senyera i es mostra disposat a parlar de concert

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Intervenció al Cercle d'Economia
Rajoy s'envolta de la senyera i es mostra disposat a parlar de concert
03/06/2011 18:03
9rajoy-cercle
Nova visita de Rajoy a Catalunya i nova demostració dels atacs de catalanitat que té el líder popular quan trepitja territori català. En una intervenció a la Reunió del Cercle d’Economia, s’ha mostrat disposat a escoltar la demanda del concert econòmic.
El mateix Rajoy que dirigia el PP quan va presentar un recurs d’inconstitucionalitat contra l’Estatut es mostra ara preceptiu amb el pacte fiscal. A Sitges, s'ha compromès davant dels empresaris catalans a "escoltar" la demanda del Govern d'un nou pacte fiscal per a Catalunya si presideix el Govern després de les eleccions generals de 2012.

"Estem disposats a escoltar i a parlar; després ja veurem", ha assegurat en resposta a una pregunta dels empresaris. t i això, Rajoy ha emplaçat el Govern que presideix Artur Mas a centrar-se a recuperar l'economia i crear ocupació, el que, segons ha dit, repercutirà en les finances catalanes en incrementar la recaptació de tributs com l'IRPF, l'IVA i els impostos especials.

Aquestes paraules del dirigent popular arriben el mateix dia que s’ha creat al Parlament la comissió que ha d’estudiar la viabilitat del concert econòmic.
jo
03/06/2011
¡Vergüenza de empresarios catalanes dándole Bola al populista y chantajista Rajoy!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1