Dilluns, 6 de juny de 2011 | 12:32
Vostè es troba a: Inici > RSC >

El 75% dels espanyols consideraria comprar un vehicle elèctric

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En el seu proper canvi de cotxe
El 75% dels espanyols consideraria comprar un vehicle elèctric
RSC 25/05/2011 13:53
EP.- Tres de cada quatre automobilistes espanyols consideraria la possibilitat de comprar un vehicle elèctric quan adquireixi el seu proper cotxe, segons es desprèn d'un estudi d'Accenture realitzat a partir de 7.000 entrevistes en 13 països de tot el món (501 d'elles a Espanya).
Cotxe Elèctric
L'estudi, al que va tenir accés Europa Press, reflecteix que els espanyols són dels més entusiastes a l'hora de l'eventual adquisició d'un cotxe elèctric, només superats pels xinesos, ja que el 96% dels automobilistes del país asiàtic inclouria el cotxe elèctric entre les seves opcions.

En el conjunt dels països analitzats, només el 60% dels entrevistats contemplarà el vehicle elèctric com una alternativa quan canviï de cotxe o quan adquireixi el seu primer automòbil.

D'altra banda, l'informe apunta que el 69% dels espanyols està a favor que els cotxes elèctrics substitueixin progressivament als automòbils tradicionals amb motor de combustió. A tot el món, aquesta proporcion se situa en el 68%.

A més, el 76% dels automobilistes espanyols voldria conèixer l'origen de l'energia amb la qual va a recarregar el cotxe elèctric, percentatge que en el conjunt de l'enquesta d'Accenture descendeix fins al 46%.

El suport dels automobilistes espanyols al cotxe elèctric contrasta amb el seu escàs coneixement de la matèria, atès que només el 24% dels entrevistats a Espanya assegura tenir coneixements suficients sobre el vehicle elèctric com per plantejar-se la seva possible compra.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1