Dilluns, 6 de juny de 2011 | 12:27
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

La Escocesa serà un espai de formació i creació per als actors i directors

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A Barcelona
La Escocesa serà un espai de formació i creació per als actors i directors
Cultura 26/05/2011 21:40
La Escocesa es va crear a finals del segle XIX com a fàbrica tèxtil i va acabar produint colorants i explosius. Més d'un segle després, la maquinària tornarà a funcionar, tot i que en aquest cas el que s'hi fabricarà serà creació teatral.
La escocesa
L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) ha signat un conveni amb l'Institut de Cultura per a la gestió de la futura fàbrica de creació La Escocesa, un equipament que podria ser una realitat en un termini de quatre o cinc anys.

L'objectiu és que el complex industrial sigui un espai dedicat a la creació i a la formació per a actors i directors, on aquests puguin experimentar i créixer "sense por" i "repensar-se ells mateixos" en un clima de llibertat, tal com ha explicat Joan Maria Gual, president de l'AADPC.

La Escocesa proveirà formació continuada per tal de capacitar directors i actors "totals", en la línia de l'Actor's Centre i el National Theatre de Londres. A més, el centre també oferirà activitats pensades per als veïns i veïnes de la zona que es vulguin iniciar en les pràctiques teatrals.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1