Dilluns, 6 de juny de 2011 | 12:20
Vostè es troba a: Inici > Política >

Vara no entén l'"obsessió" de CiU amb Extremadura

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A través de Twitter
Vara no entén l'"obsessió" de CiU amb Extremadura
03/06/2011 09:57
9fernandez-vara
El president de la Junta, Guillermo Fernández Vara, s'ha preguntat en Twitter per l'"obsessió" de CiU amb Extremadura. A més, ha criticat a la formació nacionalista per proposar que els "problemes de dèficit" del país es resolguin "a costa d'Extremadura".
"Quina és la raó per la que existeix a CiU aquesta obsessió pel que tingui Extremadura?", es pregunta Vara en la seva última anotació en el seu compte de Twitter, recollit per Europa Press.

En una entrada immediatament anterior, el president extremeny assegura que "en poc temps dos responsables de CiU han proposat el mateix", que "els problemes de dèficit d'Espanya es resolguin a costa d'Extremadura".

Amb aquests comentaris, Vara replicava al conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, qui assegurava aquest dijous que veu "dificilíssim" que Espanya compleixi amb els objectius de dèficit tret que prengui mesures, entre les que ha citat l'ajornament d'obres públiques com les de l'AVE a Extremadura.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1