Arnau Urgell | Actualitzat el 06/06/2011 a les 15:45h

Alarma pels accidents a la C-17 entre la Garriga i Centelles

Aquest cap de setmana se n'han produït set. Carreteres admet que cal millorar la senyalització però que sense nou traçat hi ha poc marge de millora.

Carreteres es planteja millores a la senyalització de la C-17 per evitar tants accidents. Foto: Adrià Costa

La C-17 entre la Garriga i Centelles és sinònim d'accidents. Un recorregut molt virat –especialment a la zona d'Aiguafreda i el Figaró- és el principal factor de risc que es multiplica quan la intensitat de trànsit és elevada i, sobretot, si plou. Tots aquests condicionants s'han donat aquest cap de setmana i el balanç ha estat de set accidents en poc menys de 15 km de distància.

La situació ha encès –una vegada més- l'alarma. El director general de Carreteres, Jordi Follia, ha reconegut en declaracions a Catalunya Informació que es plantegen millorar la senyalització per intentar mitigar el risc especialment en els sis quilòmetres entre Aiguafreda i el Figaró. Tot i això, ha admès que hi ha “poc marge” si no s'aposta per canviar el conjunt del traçat.

L'alcalde de Centelles, Miquel Arisa, també coincideix que la situació és crònica mentre l'autovia continuï circulant a la riba del Congost. En aquest sentit, hi ha un projecte a llarg termini per construir un nou recorregut que suposaria la construcció d'un gran túnel a l'altra banda del riu i del tren. Tot i això, la complexitat de les obres, la situació econòmica del país i la gran inversió que ha tingut la C-17 de Centelles en amunt fan pensar que el nou traçat pot estar molt temps al calaix abans que sigui una realitat.

Navega per les etiquetes

Miquel ArisaC-17accidentJordi Follia

Referències a Internet

C-17

COMENTARIS

+3
-0
ja fa molt temps
Anònim, 06/06/2011 a les 20:15
Ja fa molt temps que els veins del Pinos, Aiguafreda, Centelles... estem farts d'accidents i morts arreglar certes sortides no costa tant com tenir un macro pla, es un tema de seguretat publica.. bé i també de que els conductors siguem més prudents, quan plou la adherència no es la mateixa.
+5
-1
Respecte!
Anònim, 07/06/2011 a les 07:08
Això no passaria si la gent respectés les normes de circulació i els límits de velocitat. Si vas al que toca no passa res, ni accidents ni multes. Però la gent són molt irresponsables.
Conduïr no és un joc!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Per què creus que ha pujat la PxC?
      Vots emesos: 146
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Vic, a l'ull de l'huracà

Vic, a l'ull de l'huracà

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).

Resultats
Eleccions Municipals 2011


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: