Dimarts, 7 de juny de 2011 | 12:10
Vostè es troba a: Inici > Política >

Carod: "Marxo de certa ERC que ja no és la meva"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Constata que Puigcercós ambicionava des de 1996 el control del partit
Carod: "Marxo de certa ERC que ja no és la meva"
06/06/2011 10:43
9carod
L’exdirigent d’ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, ha assegurat que si marxa de la formació independentista és per deixar de compartir projecte amb “certes persones” que ja no el representen.
“Marxo de certa ERC que ja no és la meva”, ha assegurat contundent sense referir-se directament a la direcció del partit, i en especial al president, Joan Puigcercós.

Carod ha assegurat que ja quan va assumir la direcció del partit, en 1996, va veure que el que ara ocorre “acabaria passant”, ja que hi havia una part interessada en que ERC “avancés electoralment, amb un discurs atractiu i modern” en la que estaria ell, i una altra més interessada en fer-se amb “el control intern del partit”.

El tarragoní marxa d’un partit però no abandona el seu “compromís pel país”. “Aquest país necessita una esquerra nacional referent, com té la dreta amb CiU, i jo treballaré amb qui vulgui anar cap a aquest camí”, ha assegurat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1