Dimarts, 7 de juny de 2011 | 12:26
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Estudiants contra l'encariment de les matrícules

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Tallen la Diagonal 15 minuts
Estudiants contra l'encariment de les matrícules
06/06/2011 12:50
9tall-diagonal
Una cinquantena d'estudiants han tallat l'Avinguda Diagonal entre Palau Reial i la Facultat d'Economia i Empresa, fent coincidir la seva protesta amb un acte organitzat per la Universitat de Barcelona (UB) al que ha assistit el secretari d'Universitats i Empresa, Antoni Castellà.
Convocats per la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública, els estudiants han marxat per la Diagonal, tallant el tràfic durant quinze minuts, darrere d'una pancarta en la que es podia llegir 'La pública no és un negoci'.

Fa més d'un any que el Govern va aprovar la fusió de les facultats d'Economia i Empresarials de la UB en una única Facultat que passarà a anomenar-se Economia i Empresa -si bé prossegueixen els estudis diferenciats-, decisió que s'oficialitza aquest dilluns en un acte amb la participació de Castellà i el rector de la UB, Dídac Ramírez.

No obstant això, la protesta té més motius, entre ells la pujada del 7% de les matrícules i l'eliminació dels exàmens de segona convocatòria, el que suposarà un encariment del crèdit de fins a un 80%.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1