Dimarts, 7 de juny de 2011 | 12:22
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Mor un jove de 25 anys en una disputa entre grups a Girona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El tiroteig es va produir de nit
Mor un jove de 25 anys en una disputa entre grups a Girona
07/06/2011 08:59
9mossos
Un jove d'uns 25 anys ha mort aquesta nit en un tiroteig en un bar del barri de Taialà, a Girona, després d'una disputa entre dos grups de joves en ple centre de la ciutat.
Segons ha explicat un veí als mitjans de comunicació que s'han apropat al bar Casa Pepe del carrer Aneto de Girona, tot ha passat molt ràpid i al principi els trets "semblaven petards".

"Al principi vaig pensar que seguien celebrant la Champions League però després vaig veure que volaven cadires i ja vaig veure que passava alguna cosa; llavors m'he trobat amb un jove amb el cap obert, mort", ha detallat l'home.

El veí també ha detallat que al barri i al del costat, Germans Sàbat, sempre hi ha hagut fama de "mals rotllos", però que "mai s'ha arribat a aquest extrem".

També ha lamentat els fets ja que la família de la víctima "són bona gent, de tota la vida del barri".

La víctima és un noi espanyol de 25 anys del barri, i segons les primeres informacions, dos cotxes amb un grup de joves han arribat al lloc i han destrossat dos cotxes a palades, mentre un altre ha disparat des de fora cap a l'interior del bar, causant la mort del jove.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1