Actualitzat el 04/06/2011 a les 00:01h

La feina ben feta és reconeguda

Diuen que la democràcia és el millor sistema, dels que es coneixen, per decidir qui governa el “dia a dia” d’un poble o d’un país. I aquest diumenge dia 22 de maig de 2011, la gent d’Olost i Santa Creu vàrem demostrar dues coses. En primer lloc, que ens agrada participar, vàrem anar a votar un 80% dels veïns i veïnes. I, en segon lloc, que ara per ara, ens heu volgut renovar la confiança per seguir governant l’Ajuntament a la candidatura d’ERC Per Olost i Santa Creu - Acord Municipal. I aquesta renovació de la vostra confiança ha estat amplia i clara.

Per tant, i d’entrada, agrair-vos aquesta confiança i aquest suport tan contundent i dir-vos que això ens provoca, com a mínim, un parell de sensacions: satisfacció pel convenciment i la certesa que en bona part és el resultat de la feina ben feta, i respecte perquè sabem que ens esteu dient que hem renovat el contracte i que cal seguir-ho fent bé i millor.

Us podem dir que tenim un programa de govern sòlid, que tenim la voluntat de gestionar l’Ajuntament per a tothom i fer-ho amb la coherència i amb el rigor dels últims anys i que tenim un equip humà que de ben segur ho farà possible.

Les persones que han entrat per la nostra llista: Josep Maria Freixanet, Oscar Pitarch, Joan Salvans, Josep Garolera, Anna Salvans, Gil Salvans i Nuria Reñé, recolzats per la resta de la llista, arriben carregats d’idees, de projectes, d’il•lusions i d’estima per Olost i Santa Creu.

Tingueu-ho ben clar: aquest equip i, per tant, aquest Ajuntament, es posa a disposició de tots vosaltres, des d’ara mateix, per totes aquelles qüestions, dubtes o intercanvi d’idees que vulgueu o pugueu necessitar. L’Ajuntament vol seguir sent una institució  oberta de bat a bat, com no pot ser d’una altra manera, amb les orelles ben obertes i la voluntat de governar amb les idees clares i amb perspectiva de futur.

Gràcies de nou a tothom pel vostre ampli suport.

Navega per les etiquetes

ERCeleccions municipals

COMENTARIS

+3
-1
a veure
Anònim, 04/06/2011 a les 11:55
A veure si ERC torna a ser el partit de la gent com Déu mana, segur que hi tindràs un lloc.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: