Dijous, 9 de juny de 2011 | 12:23
Vostè es troba a: Inici > Societat >

1.000 indignats es concentren al Congrés contra la reforma de convenis

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Han marxat cap a les 01.30 hores
1.000 indignats es concentren al Congrés contra la reforma de convenis
09/06/2011 08:54
9acampada-congrés
Els més de 1.000 partidaris del moviment 15-M que han protagonitzat una asseguda davant del Congrés dels Diputats han abandonat la Carrera de San Jerónimo poc després de dos quarts de dues de la matinada i han acordat tornar a la Porta del Sol.
En una assemblea celebrada passada la una de la matinada, els congregats han decidit finalment abandonar l'asseguda del Congrés i centrar-se en l'acampada que des de fa setmanes duen a terme a la madrilenya porta del Sol.

L'acte de protesta contra la reforma de la negociació col·lectiva que el Govern té previst aprovar divendres, convocat a través de les xarxes socials després que els acampats de Sol decidissin abandonar la madrilenya plaça diumenge que ve, s'ha iniciat poc abans de les sis de la tarda d'aquest dimecres i la presència d''indignats' ha anat augmentat amb el pas de les hores, arribant fins a gairebé un miler de persones, per tornar a disminuir sobre la mitjanit.

Després d'una pancarta principal amb el lema 'Pienso, luego resisto. www.tomalaplaza.net' i una altra capçalera en la que es podia llegir 'Reforma laboral per als polítics', els acampats de Sol han avançat per la plaça de Canalejas fins a la Carrera de San Jerónimo, impedint la circulació rodada en aquestes cèntriques vies madrilenyes, per protagonitzar una asseguda enfront de la seu de la Cambra baixa.

Cap diputat o responsable polític ha acudit a parlar amb els 'indignats' malgrat que aquests els exhortaven a això amb les seves proclames. 'Rubalcaba, dóna la cara', assenyalaven els congregats, que cridaven 'Aquí éstá la cueva de Alí Babá' mirant a la seu de la Cambra baixa.

Contra la reforma laboral

Durant l'acte, els congregats van llegir un manifest contra la reforma laboral que el Govern té previst aprovar divendres en el que suposarà escurçar "de forma dràstica" els nivells de vida.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1