Divendres, 10 de juny de 2011 | 12:34
Vostè es troba a: Inici > Política >

CiU rectifica i la sociovergència s'apropa a El Vendrell

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El possible pacte amb PxC s'alllunya
CiU rectifica i la sociovergència s'apropa a El Vendrell
Política 09/06/2011 10:29
Després que CiU hagi posat en ordre les seves idees, la idea de repetir la sociovergència a El Vendrell torna a agafar força. El candidat nacionalista, Benet Jané, assegura ara que està “disposat” a negocia un govern amb tots els partits excepte PxC.
Es tractaria d’una mena de cordó sanitari en el que, a més de PSC i CiU, entrarien PP i Junts pel Vendrell. Aquest dimecres, Jané va comparèixer en una roda de premsa sense possibilitat a preguntes rectificant les seves paraules anteriors en les que demanava l’entrada dels xenòfobs a l’Ajuntament.

La posició de CiU ha canviat substancialment, ja que aquest diari preguntava dimarts al portaveu del Govern, Francesc Homs, pel possible pacte CiU-PxC, i aquest responia que no hi havia negociació, i que els regidors de CiU es votarien a si mateixos i no podien evitar que els de PxC votessin per Jané.

Però els regidors de la formació d’Anglada veuen com una traïció la presentació, per part del Govern, d’una denuncia contra la seva propaganda electoral, i han assegurat que votaran al seu candidat en la investidura, el que també facilitaria l’’entente’ entre PSC i CiU.

Les negociacions segueixen, i Jané i el candidat socialista, Martí Carnicer, podrien repartir-se l’alcaldia, de manera que estaria dos anys en mans de cada partit.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1