Divendres, 10 de juny de 2011 | 12:32
Vostè es troba a: Inici > Política >

Ros: "Necessitem més veus que la nacionalista o independentista a Madrid"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Defensa una veu pròpia del PSC
Ros: "Necessitem més veus que la nacionalista o independentista a Madrid"
09/06/2011 11:50
9angel-ros
L’alcalde de Lleida i un dels homes que amb més força sonen per liderar el PSC després del Congrés de la tardor, Àngel Ros, ha defensat la necessitat que els socialistes catalans tinguin una veu més forta a Madrid, ja sigui amb grup propi o sense ell.
“Si a Madrid només hi ha veus catalanes que representen el nacionalisme i quan interessa l’independentisme no estem treballant a favor de la cohesió global del país”. És per això que afirma que “necessitem més veus catalanes al Congrés” i que el PSC ha de ser una d’elles.

Ros ha reconegut que els darrers dies s’ha reunit en solitari amb Miquel Iceta “com amb molts altres companys” per tractar el futur del partit.

Ha afirmat que més enllà de debats mediàtics com el del Grup Propi, el Congrés haurà de tractar d’altres qüestions com l’ús del burka o el hiyab a edificis públics. Aquest dimecres, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va avalar la prohibició del burka i Ros, un dels primers alcaldes que va aprovar la mesura, ha mostrat la seva satisfacció.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1