Fórmula 1

Els organitzadors del GP de Bahrain renuncien que la prova es disputi el 2011

Actualitzat a les 10:40 h   10/06/2011

Els organitzadors del Gran Premi de Bahrain de Fórmula 1 han decidit renunciar a organitzar-lo aquest any, entre altres coses, pel malestar expressat pels equips aquests últims dies un cop es va decidir reprogramar-lo per l'octubre. La cursa es va suspendre al març arran de la revolta social al país àrab i a començament d'aquesta setmana la Federació Internacional d'Automobilisme el va tornar a incloure al calendari d'aquest any, cosa que no va agradar als participants. Ara s'ha suspès definitivament i, per tant, l'última cursa del Mundial serà el GP del Brasil, que es disputarà el 27 de novembre.

Envia-ho
(Opcional)
Els organitzadors del Gran Premi de Bahrain de Fórmula 1 han informat que renuncien al fet que la carrera es disputi finalment aquest any, una setmana després que la FIA canviés la prova en el calendari al 30 d'octubre després de la seva suspensió pels disturbis en el país àrab.

El Gran Premi de Bahrain, que havia de ser la primera carrera de l'any al Mundial, va ser cancel·lat al març per les revoltes populars a Al-Manama, i el divendres passat el Consell Mundial de la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA) va anunciar a Barcelona que la prova es reprogramava al 30 d'octubre. El retorn d'aquest gran premi al calendari del Mundial va obligar a endarrerir el de l'Índia a l'11 de novembre, però la renúncia dels organitzadors de Bahrain farà que la primera edició de la carrera asiàtica es disputi el 30 d'octubre i que el GP del Brasil torni a tancar el calendari (27 de novembre).


comentaris - (0)

 

Avís:

Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.

Aquests comentaris són l'opinió dels usuaris i no la d'aquest portal.

No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents.

No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia.

No es publicaran els comentaris que incompleixin les condicions d'ús que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

Recomanacions per als comentaris:

  • Els comentaris han de ser educats i no poden caure en el mal gust.
  • Aconsellem fer servir una ortografia correcta, amb punts i comes, perquè l'opinió sigui més entenedora.
  • Recomanem escriure amb un ús adequat de les majúscules i les minúscules: un comentari tot en majúscules fa la sensació que s'està cridant, mentre que un comentari tot en minúscules es pot malinterpretar o no entendre's correctament si conté noms propis o topònims.
Envia-ho
(Opcional)
 
3cat24 és a Facebook

publicitat

Generalitat de Catalunya: Corporació Catalana de Mitjans Audiovisualsccrtv interactivaTELEVISIÓ DE CATALUNYACATALUNYA RÀDIO
Televisió de Catalunya, S.A. - Catalunya Ràdio S.R.G., S.A. - CCRTV Interactiva, S.A.
Llibre d'estil de la CCMA | Mapa web | Arxiu notícies | Avís legal | Segell de qualitat |
Qui som | Participa | Atenció a l'Audiència Atenció a l'Audiència