Redacció osona.com | Actualitzat el 03/06/2011 a les 22:52h

Fotos i vídeo: centenars de persones es manifesten a Vic contra Anglada

La convocatòria, difosa anònimament per Internet, ha arrencat de la plaça Major i ha acabat davant la casa on viu el líder de la PxC.

Galeria de fotos (Adrià Costa)

Foto: Adrià Costa




Unes 1.500 persones s'han reunit aquest vespre a la plaça Major de Vic -tot seguint una convocatòria que havia estat difosa de forma anònima via Internet- per protestar contra la presència de la Plataforma per Catalunya al consistori de Vic.

El crit més escoltat ha estat el de "Fora feixistes de l'Ajuntament". Unes poques pancartes feien referència al mateix tema, i no s'han mostrat símbols de cap partit ni organització política. Només una bandera estelada ha onejat sobre els manifestants.

Entre els assistents hi havia membres de partits polítics, com els regidors Antoni Serrat i Anna Erra (CiU), Georgina Rieradevall (CUP) i Joan López (ERC), Arnau Martí (ICV) o Iban Lapeira i Eulàlia Espona (SI), però en un nombre força reduït. Sí que hi havia més presència de components d'entitats assistencials i solidàries de la ciutat, així com d'immigrants, la majoria d'ells de procedència magrebina.

La concentració s'ha format al mig de la plaça Major a dos quarts de nou, i després ha anat fins a la façana principal de l'Ajuntament, on s'ha continuat cridant i xiulant. Més tard, en els moments que hi havia més gent concentrada, s'ha arrencat una manifestació pel carrer de Verdaguer fins al bloc de pisos on viu el líder de la Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada. En aquest trajecte s'ha disgregat una bona part del seguici, ja que molts dels concentrats han entès que l'acte ja havia acabat.

Davant del domicili d'Anglada, els manifestants s'han assegut a terra i han seguit proferint crits com "Anglada, cabró, surt al balcó!" i  "Tots som vigatans!", mentre alguns joves picaven les tapes dels contenidors de deixalles.  Unes noies molt joves han "precintat" amb cinta adhesiva la porta principal de l'edifici i hi han enganxat cartells contra el feixisme i la PxC. Allí mateix, un home d'origen magrebí ha destrossat a cops de sabata una fotografia d'Anglada -mentre era aclamat-  i ha anat per calar-li foc, però un altre home li ho ha impedit.

La vigilància policial ha estat molt discreta en aquests moments, els més delicats de tota la concentració. Dos agents d'uniforme de Mossos i dos més de la Guàrdia Urbana han estat tota l'estona al lloc dels fets, a més d'agents de paisà d'ambós cossos. Finalment, una hora i mitja després de l'inici, quan ja eren les deu de la nit, els concentrats s'han dissolt.


Foto: Adrià Costa

Navega per les etiquetes

PxCJosep Anglada

COMENTARIS

+52
-120
Som més que ells
Biel Barnils, 04/06/2011 a les 02:56
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+45
-110
n'hem de fer més
Anònim, 04/06/2011 a les 08:13
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+79
-39
De fora vingueren
Albert V., 04/06/2011 a les 08:37
Molt bò lo del magrebi i les sabates. Ens van conquistant mica a mica. Al Andalús a cop de sabata!. Impresentables....
+192
-60
Ciutadà
Anònim, 04/06/2011 a les 08:59
Quin fàstic de colla de antidemocràtics, antisitema, neofatxes. Si no els hi agrada la democràcia que sen vagin al Marroc, allà seran ben rebuts...
+95
-34
Vigatana
Cristina, 04/06/2011 a les 09:44
En realitat nomes hi havia immigració quatre catalans de la cup i 0,5 ERC ( per que ja no queda ni una persona que se'ls cregui el discurs d'Independència), la manifestació no serveix per res, el que val es el vot amb silenci (cada cop menys) del segon partit amb diferencia mes votat a Vic. El senyor alcalde de Vic tindria que entendre que molts votants de PXC sabem que ell ha fet molt per Vic inclús crec que es una bona persona (i que no es mereix de cap manera l'insult de part de PXC aixo particularment no ma-grada) però a Vic no tots vivim igual de tranquils hi de ve, que mes voldria pogué tenir un pis ven situat o una torreta i vota CIU però no soc una persona que no m'ho puc permetre amb pensava que tenia el pis ven situat ... però me quedat sols envoltat de immigració sense gaires ganes d'integrasa, si se que el senyor alcalde hi lluita,es preocupa inclús crec que el problema el te mes present que jo mateix que he de conviure diàriament, ningú no li ha passat que quan et discuteixes amb algú dius coses sense pensar inclús fas bestieses que ja calmat t'arrepanteixes, dons ami amb passa el mateix nomes que l'emprenyada amb dura mes de quatre anys ,es molt mot difícil conviure amb aquesta gent... però molt.
Senyor alcalde els 9 dies de reflexió els tindrien que haver passat el meu pis,axi sabria el perquè se li dona el vot a una "persona" que sabem que no li arriba ni a la sola de les sabates. I per acabar el senyor alcalde després de saber el vot ba marxar sense fer ni una declaració (jo crec de manera intel·ligent) perquè la gent notes un vuit.... senyor alcalde aquest vuit tot hi estant a casa ja fa temps que l'estic notant i si tots els votants de CIU estiguessin el meu lloc la majoria caviarian el vot tot i saben que vostè es legal ,educat, i que la seva intel·ligència la "gasta" per la nostre ciutat. Se que sortira gent dient que son gent amables i que no hi tenen problemes però la majoria que diuen aixo es peque son fills d'immigrants o perquè d'alguna manera en treuen beneficis estil UGT.
Estic satisfet de que vostè sigui l'alcalde i que continuï nomes li demano que impedeixi dintre el que pugui que els vigatans es trobin igual que jo.
Ser que el vot PXC no podrà frenar el fenomen de l'immigracio ,igual que votar la CUP, ERC, SOLIDARITAT , ICV no ens donaran la independència.
Amb molta pena ...un racista (ex militant ERC)
+67
-34
tots els immigrants de vic
Anònim, 04/06/2011 a les 09:46
La veritat es que estaven tots els immigrants de Vic, els antisistema, i algú més. El que no pot ser es que el que el resultat de les urnes es volgui borrar amb les manifestacions de persones que precisament demanant el que demanen, demostren que son mes antidemocràtics que PxC que precisament ha estat votada democraticament!!!!
+48
-24
Feixisme
Campatxano, 04/06/2011 a les 09:51
No és feixisme voler fer fora o insultar la gent? Sigueu coherents, si no us agrada l'Anglada perquè fa el mateix, no li pagueu amb la mateixa moneda. A més, amb bestieses com les que heu fet (la majoria dels quals eren els indignats de la Plaça) de comparar-lo amb els nazis (en especial amb Himmler) i de precintar-li la casa, el que heu fet és guanyar-vos una possible sanció i a més a més regalar-li 100 vots més. Voler fer fora una opció democràtica, votada pel poble sí que és feixisme.
+55
-19
3000 fatxes a Vic ?
Jordi, 04/06/2011 a les 10:01
Caram !! Ara resultarà que els que varen votar pxc son fatxes també ?? Crec que el comportament d'aquests manifestants, o d'alguns d'ells segons l'article, és intolerable.
+55
-21
Fora !
LLuis de Vic, 04/06/2011 a les 10:02
Això don mes legitimitat a Anglada. Veure que aquesta colla van contra les urnes demostra que no creuen en la democracia. Cosa propia dels moros invasors i prepotens que no entenen res dels catalans. No ens fotarán !
+31
-35
Falsedats
Pantocades, 04/06/2011 a les 10:04
Jo vaig estar a la manifestació i si deixo de banda que no em va agradar que una part dels assistents anessin al davant del pis del milhomes, cal dir que la gent que es va manifestar era molt variada. Només comentar que ens vam trobar amb uns amics i em van dir: collons, avui ens trobem a la plaça tots els “cinqüentons” que feia temps que no ens movíem del sofà.
Així que el servei de màrqueting de la PxC ja pot deixar d’enviar comentaris amb falsedats sobre si tots els assistents eren immigrants o “antisistema” (ai, aquest terme tan usat, fins i tot per alguns periodistes, i que per mi equival al “comunistes” que es feia servir abans).
Els assistents a la manifestació era gent de tota mena que està farta de callar davant d’aquest neofeixisme, xenòfob i racista.
+60
-18
estic d'acord amb la Cristina
Nuri, 04/06/2011 a les 10:21
Estic totalment d'acord, amb la vigatana Cristina!!és molt dificil la conviència amb un munt de inmigrants que no s'adapten!!també visc a Manlleu, just a la zona o el punt on hi viuen més inmigrants!!perquè no tinc les condicions per poder viure en un altre lloc!!també convidaria a tots aquesta gent a venir a viure un dies a casa meva, que refleccionin l'ho bonic que és sortir el carrer,sortir amb por, i sentir constament comentaris sobre tu!!sentir que no saps ni on ets!!també es molt trsit veure, que no tenen respecte per res, que hu tenen tot destrossat, i fet una porqueria!!penso, que si tanta gent vota a PXC, es perquè ja estem una mica farts, de la violència, de les drogues, i de no poguer viure amb tranquilitat!!Dona molt que pensar..llegir setmanalmen, els diaris de la comarca de Osona..i veure que part dels robatoris, delictes, violencia..etc..el 99 per cent es ocasionada per inmigrants!!ja ni ha prou!i em disculpo, per els inmigrants que tenen un compartament correcte, i com tots els del pais.
+20
-35
no
Anònim, 04/06/2011 a les 10:59
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+24
-52
fora pxc
Anònim, 04/06/2011 a les 11:02
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+49
-15
IGUALTAT
Anònim, 04/06/2011 a les 11:14
Hola a tothom, per començar vull dir que no sóc votant de PxC, però en certa manera estic contenta del resultat de les eleccions, no m'agradaria que l'Anglada fos alcalde de Vic, però m'agrada el resultat per veure si així el Sr.Vila d'Abadal es posa les piles amb el tema inmigració, jo em considero racista amb la cultura musulmana, ja que com a dona que sóc no la puc compertir i menys respectar-la, però amb això no hi podem fer res, ja que s'haura de fer desde més amunt, aquesta cultura va en contra dels drets humans de les dones, però bé la gent només veu la política, a part de tot això jo l'únic que demano és l'igualtat, l'igualtat envers els catalans, sobretot els que som famílies en fills, que hem d'anar a treballar cada dia, pagar les escoles , pagar els menjadors d'aquestes, cotizar a la seguretat social, i tot perquè els de fora s'aprofitin de nosaltres, perquè no treballen ???? ( no va el que no hi ha feina ), les magrebines deixen els nens a dinar a l'escola que els hi val 7€ i senyors jo en pago 140 per cada fill, deixen els nens a dinar a l'escola i no n'hi ha cap que treballi, ho sento que vagin a treballar o que els nens mengin a casa com fan moltes famílies que s'han quedat a l'atur, sense ajudes, han tingut que treure els nens de dinar a l'escola per no poder pagar el menjador i cada vegada n'hi ha més, perquè ells no els treuen ????i vang gastant diners de les ajudes per el menjador quan realment no ho necessiten...el tema sanitat en cotitza 1 per família i van 7 al metge, i llabors i vas tu un dia hi has de fer hores i hores de cua, i les retellades a la sanitat ? no ser senyors jo penso que la gent que ha votat l'Anglada , realment no el vol com Alcalde, penso que aquesta gent són molt inteligents, que no es creuen el discurs de l'Anglada i que saben que ell no ho pot arreglar, però si que penso que és un vot de càstic, i de reclamar l'IGUALTAT, realment si algu vota a l'Anglada pensant que ell ho pot arreglar llabors si que veig que el país va malament.Espero que en aquests 4 anys les coses canviin, ja que no vull que després el Sr.Anglada sigui alcalde de Vic. L´únic que desitjo és l' IGUALTAT, l' IGUALTAT, per tots. Em despedeixo dient que tampoc m'agrada l'equip de gobern de CIU, una colla de "Pijos", fills de papà i burgesos que ells o saben la majoria el què és conviure amb l'inmigració, viuen a zones altes de Vic, no conviuen amb aquesta gent i com un comentari anterior, molts d'aquests si visquéssin envoltats d'aquesta gent poster opinarien diferent.
+45
-14
democràcia
Anònim, 04/06/2011 a les 11:17
Si la gent de Vic, hem votat, i s'ha escollit que el segon partit més votat sigui el PXC, per alguna cosa serà. Penso que tots els de CIU haurien de fer reflexió d'això que ha passat, i no anar dient per els mitjants de comunicació que el Sr.Anglada els hi cau malament, perquè a mi tampoc no em cau bé, però serà que els vigatans estem una mica tips de tanta i tanta immigració, i tants ajuts per ells.
+47
-8
Problema els imigrans en general?
Anònim, 04/06/2011 a les 11:22
Penso que no és diagnostica ni és diu el mal tal i com és. El problema no són els inmigrants en general. El problema són els àrabs en particular. Amb gent dels països de l'est , sudamericans que no siguin delinqüents no tindriem mai cap problema amb ells i es convertirien en el futur ens un catalans més com ha estat altres cultures provinets del mateix estat. Els àrabs en canvi no s'integraran mai per temes de religió o per temes de ser com són, penso que ells són els vertaders racistres. Dintre meu tinc un dil.lema les persones totes sigui de la raça que sigui em fan pena i m'entendreixen el cor quant veig que pateixen, ja sigui de fam o de sofriment del tipus que sigui, també els àrabs naturalment. De més jove em pensaba que no era racista, ara també ho penso. Però haig de reconéixer que no sé que em passa quant vaig pel carrer i veig tot l'estol d'àrabs amb les seves maneres de fer i vestir, amb la seva manera de no voler-se comportar amb els cànons de la terra que els acull, de voler ser ells mateixos amb les seves creences i de voler que en certa manera que siguem nosaltre qui ens adaptem amb algunes coses amb ells. Em sento ofés quant vaig per el carrer i veig les dones totes tapades sense ganes d'imitar la gent de la terra d'acollida. Em sento incomode quant a tota hora del dia veig quantitat de nois amb cotxes de gamma alta voltant per els carrers amb el telefon a l'orella.... Si Ja ho sé hi ha molta gent d'aquesta que te ganes de convertir-se en un més de nosaltres tant de costums com de fets i poder viure dignament. En els fons de tot sempre hi ha la religió, que n'han fet de mal les religions en general, totes no sé si n'escapa cap. Per mi la mani d'ahir no significa res, veint les persones assistents ja veus que no és representativa de res. És llògic que els immigrants h anessin en massa, són la part més interessada i defessen els seu interèssos , la la resta de gent que hi era present també té una llògica que i fos (a la comarca de pic o de palada tots ens coenixem)joves que amb uns ideals, segur que bons, volen canviar les coses. Polítics en general esteu fent un front comú contra la PxC penso que no és just com ho feu. El poble us ha dit clarament que no feu les coses com els ciutadants del nostre pais esperen de vosaltres. No és el vot a favor de PxC que us ha de fer por. Es el vot de càstig contra vosaltres i les vostres politiques d'acollida que us ha de fer por. La majoria de votants de PxC no són simpatitzans de la PxC són gent votant de partits de casa pero que se senten mal representats en el tema dels àrabs, no de la immigració en general. Tingueu molt clar aquest concepte. On s'ha vista que pèr anar a certs països les nostres dones no puguin anar com normalment van per aqui. Em fa molta tristesa veure cada dia quan van al col.legi a dues nenes en concret que no tindran més de 8 anys potser ni arriben vestides rigorosament tapades. Segurament que elles pobretes no ho han pas escollit... o si.
bon dia a tothom
+25
-22
indignant
Anònim, 04/06/2011 a les 11:25
fora feixistes de l'ajuntamen, pro si no saben ni que vol dir feixista, els i demanas , perdo, que vol dir fatxa¿? i et diuen, un de espanya no se que, son mes burrus, son ells els fatxes, es moren de rabia de veure com els seus amiguets inmirants delincuents i traficans san auran de anar de qui no gaire, SI ELS NOSTRES AVANPASATS ENS VEIGESIN, QUE HEM FET AMB AQUET PAIS?¿ QUIN FASTIC!! CATALUNYA PER ELS CATALANS , FORA FEIXISTES PROGRESISTES, VISCA EL SENTIT COMU! NO SOU TAN CATALANS I PATRIOTES?¿ POS DESMOSTREU
+25
-7
5 regidors
Antònim, 04/06/2011 a les 11:35
Curiosa la manifestació d'ahir a la Plaça de Vic. En un racó uns indignats que demanen més democracia, en un altre uns altres que demanen que als que s'ha votat democraticament no el volen a l'Ajuntament de Vic. Els indignats seguirien demanat democracia Real (Real Madrid, Casa Real, també?) si CiU o PxC o PP seguíssint sent forces majoritàris en els seus respectius ambits i els marginals? O és que la democràcia solsament es democràcia quan manen els teus? Potser els que el voten també estan indiganats.

Els bons vigatans ja ens hem rentat la mala conciencia en aquesta manifestació i el pais ja ha vist que no som racistes ni fatxes. En la manifestació hi vaig veure molta gent de casa bona i que segurament viu en llocs priviliejats (dreta civilitzada, gauche divine, alternanius i radicals de marca, cristians moderns, gent de Plaça i de l'Snack, barris opulents). En general gent que no s'ha enfangat mai i de poc ajupir l'esquena. Hi haguessin baixat si per exemple la manifestació s'hagués fet al Passeig de la generalitat (entre el Remei i l'Estadi)?

I els immigrants pensen fer res perquè no pugi l'Anglada i tots junt no l'haguem de soportar?

Entre els uns hi els altres i tots plegats si les eleccions fossin aquest cap de setmana potser encara l'Anglada rascaria algun vot més.

Cal ser valents i treballar amb les mans. Tenim quatre anys per les properes.
+22
-19
Il.legalitzacio
Anònim, 04/06/2011 a les 11:44
Jo trobo que en molts comentaris hi ha una greu equivocació, o malentès:

1.- El fet que un partit es presenti a unes eleccions democratiques i tregui vots i sigui la segona força a Vic no el legitima com a partit democratic. Simplement constata que ha utilitzat un canal previst per la llei ii ja està. És el mateix que feia ETA amb Batasuna.

2.- Si un partit, encara que tingui vots i vagi a les eleccions, vulnera el Codi Penal i la Llei de Partits, deixa de ser democràtic i passa a ser un grup racista , feixista o xenòfob , i això es motiu per ser ilegalitzat, encara que el vtin 3.000 vigatans. És exactament el que li va passar a Batasuna i a les seves marques continuadores.

3.- Sembla que no hauria de costar tant d'entendre que un partit pot delinquir i, en conseqüència, ser prohibit.

4.- Per acabar, un altre equívoc al que son molt aficionats a dir els seguidors de l'Anglada. Cal tenir clar que els qui combaten el feixisme, son demòcrates, perquè el feixisme i el racisme son ideologies criminals, prohibides als paisos lliures i democràtics. Per tant, aplastar el feixisme i els qui el recolzen es un acte democràtic, normal en tots els paisos democratics, que tenen lleis que imposen fins i tot penes de presó als qui prediquen aquestes doctrines criminals. Els qui voten Anglada i li donen suport ja saben a què s'arrisquen, a quedar fora de la llei, cosa que tard o d'hora passarà.
+11
-13
pancartes
Anònim, 04/06/2011 a les 12:07
el sr, anglada em sembla que te molt poca memòria,
va penjar pancartes a la Guixa de propaganda electoral i encara hi estan penjades, son les uniques que hi han,
doncs si va pensar amb la guixa,, ara ja s'en a oblidat,
algu les hi hauria de fer treure, i que s'adones que per sort tenim un alcalde amb molts pebrots.
+15
-12
error
Anònim, 04/06/2011 a les 12:10
Quin error aquestes manifestacions. No us imagineu com devia riure ahir l'Anglada des de casa seva i que content devia estar. Al feixisme se'l combat amb idees i accions polítiques, no a crits i cops de sabata. Dedebò que l'Anglada us està infinitament agraït per la propaganda d'ahir.
+25
-9
Una miqueta de sabó es troba a faltar...
Vigatà, 04/06/2011 a les 12:23
Una miqueta de sabó es troba a faltar...
+10
-7
...
Anònim, 04/06/2011 a les 12:32
Completament d'acord amb l'anònim de les 11:44.
Per altra banda a tota aquesta gent que va dient que eren tot immigrants i antisistema els recomanaria que si una cosa no la coneixen (i entenc que com a votants de PxC no eren ahir a Plaça) es limitin a no opinar perquè ahir a Plaça hi havia una representació molt variada de la societat vigatana.

I a l'indignat de les 11:25 i d'altres que escriuen per aquí dir que potser hi ha gent que no sap què vol dir ser feixista però sens dubte que ells no saben què vol dir ser català perquè escriure d'aquesta manera la nostra llengua només es pot definir com a crim. Per tant que vigilin abans d'anar acusant als nouvinguts de poc catalans... Ja ho diuen: l'odi no és més que veure les pròpies mancances en els altres.
+33
-5
On eren la resta?
Anònim, 04/06/2011 a les 12:34
Només 1500/2000 persones a la plaça? On eren la resta? Si existís realment un clamor popular contra les opinions del senyor Anglada s'haurien d'haver llençat al carrer decenes de milers de vigatans. És realment l'Anglada un feixista? És podria dir que, a la seva manera, ell i els seus votants també estan "indignats"? O és que la indignació és patrimoni només d'uns quants?
Jo no soc racista, no soc feixista i tampoc he votat a PxC peró hi ha evidències que em fan pensar. Com és el fet de què en el si de bona part de les societats més modernes, tradicionalment solidàries i avançades d'Europa estiguin creixent i arralant-se formacions polítiques de naturalesa idèntica a la de PxC. De sotbe, tots són feixistes?
Jo el que penso és que una part de la societat està cansada dels discursos "políticament correctes", de la negació de les evidències i de girar l'esquena al fet de què la immigració fa temps va deixar de ser un "fenòmen" per assolir la categoria de "problema". En realitat les puntes de llança dels discursos com els de l'Anglada a Vic o el d'en García Albiol a Badalona només són dues: delinqüència protagonitzada per immigrants i ajuts socials a la immigració. I, avui per avui, es tracta de dos arguments difícilment rebatibles. Perquè si és cert que no tots els estrangers són delinqüents també és cert que les estadístiques mostren que bona part dels delinqüents sí que ho són. I també és cert que la mitjana de fills haguts en el si de matrimonis formats per nouvinguts és superior a la dels nascuts de les parelles "d'aqui": el primer català de l'any 2011 fou una nena de Mataró, cinquena filla d'un matrimoni procedent del Marroc. No sé vosaltres però jo no conec ningú de la meva generació (tinc 52 anys)que s'hagi pogut permetre el luxe de dur a com cinc fills. La meva dona i jo hem tret la calculadora (tots dos treballem)i, creiu-me: ens resultaria impossible, avui, mantenir cinc fills.
Perdoneu-me però, com diria aquell, "ho havia de dir".
+12
-19
Resposta a On eren la resta?
Anònim, 04/06/2011 a les 12:50
En resposta al missatge anònim anterior que pregunta on eren la resta si nomes es van manifestar uns 1.500 o 2.000 li direm que la resta eren a les urnes de Vic el dia 22, quan els partits antifeixistes van treure 16 regidors i l'Anglada 5. A les manifestacions hi va qui hi va i son representatives dle que son. El que compta son les urnes.

Escolta be anonim, si apliques aquest mateix càlcul a l'acte de suport a les victimes del terrorisme diumenge passat no hi havia mes de 100 persones que fossin de Vic, aixi que els altres 40.900 deuen estar a favor d'ETA no?
+36
-8
ajudes
Anònim, 04/06/2011 a les 13:27
Per si no ho sabíeu el govern acaba de treure la ajuda per tenir fills (o a 3 anys), però UNICAMENT LA MENTENEN PER ELS IMMIGRANTS que són els unics que la cobraran,...a part que són els únics que s'estan aprofitant de cobrar ja ajuts de menjador, ajuts per trenir cotxets etc,

i després encara us sorpreneu que la PXC guanyi en vots?

Com diu el Mou, ¿Per què? encara no ho enteneu?

Els CATALANS ESTEM FARTS!!!!
+34
-4
Seguretat Ciutadana
Taradellenc, 04/06/2011 a les 13:28
Visc a Taradell i com a molts pobles de la comarca,sorprenentment PxC també ha tret un regidor.Crec que el que ha pasat al meu poble es un clar exemple de cap on anem i que es el que està pasant.
A Taradell hi viuen aproximadament 450 inmigrants, si ho comparem amb altres poblacions com vic o manlleu es un percentatge mes aviat baix, o sigui la percepció de l'inmigració que te un vei del remei dista molt de la que te un vei de taradell.
Per mi on radica l'exit de l'anglada??, Jo ho tinc claríssim, en la Seguretat Ciutadana, ningú em pot negar que mes de 80% dels delictes que es produeixen a la comarca son realitzats per inmigrants.
A taradell concretament ,els robatoris a interior d'establiment i de domicilis han augmentat considerablement durant aquest ultim any , casualitat ? , no no. Al nostre estimat poble fa aproximadament un any es va instalar un individu marroquí el qual en poc mes d'un any va ser enxampa't diverses vegades robant a domicilis i bars del poble.Hem de tenir en compte que si l'han enxampat 10 vegadaes, n'ha fet 100.
Que vull dir amb tot això que per culpa d'un individu ,s'stigmatitza a tota la seva clase.
Hem moc sovint pel poble i parlo amb la gent,botiguers,policies locals, i durant un temps l'unic tema de conversa ,era que aquest, maleit "X" ja n'havia tornat a fer una altra.Tots aquests fets simplement s'han traduït en vots,es així de simple.
Sol·lució molt sencill, JUSTÍCIA!
+29
-5
Antidemòcrates
Josep, 04/06/2011 a les 13:51
Amb aquesta manifestació s'ha fet un flac favor a la democràcia, és anar contra el resultat de les urnes, agradi o no. Els 3000 vots que va tenir PxC, en comptes de fer manifestacions, haurien de fer treballar encara més als demés partits per fer les coses més ben fetes. Això també va per L'ALCALDE, que en comptes de marxar i després tornar parlant d'il·legalitzacions i de renyar als 3000 vigatans en qüestió, hauria de reflexionar sobre les coses que ha fet malament. Visca Vic!!!
+29
-7
Fatal
Sebastià , 04/06/2011 a les 13:55
He llegit les valoracions dels foristes i veig una clarissima tendència a favor pxc. Estic totalment d'acord amb la majoria d'opinions al respecte. No dic on visc no fos cas que aquest vespre em rebentin la porta els que diuen que són demócrates.
+22
-5
4 gats
Anònim, 04/06/2011 a les 14:06
4 gats, les
mateixes pancartes i les mateixa getn a les fotos
+22
-4
Enlairement de PxC
Jan, 04/06/2011 a les 15:52
Seré breu: tot això demostra que PxC ja s'está enlairant i amb possiblitats reals de esser un dels partits mes importants a l'estat espanyol. A partir d'aqui el joc brut contra l'Anglada (i els seus simpatitzants) està servit. Lo d'avui a Vic sols es el començament. Un consell al la resta de partits: pregueu que no us feu mal amb la vostra mateixa eina.
+5
-43
pxc es ilegal.
Anònim, 04/06/2011 a les 17:02
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+9
-17
PxC? Tolerancia Zero!
Anònim, 04/06/2011 a les 17:20
Els democrates i anitfeixistes, fins ara hem practicat l'estrategia de " no fer cas a PxC " per no donar-li redit electoral: no parlar-ne, no contestar-lo etc.
Pero, senyors i senyores, aixo no ha funcionat, perque tot i que nomes ha tret 140 vots mes, no ha baixat (que es el que jo em pensava que passaria), per tant a partir d'ara hem de dir ben alt que el que proposa PxC son o MENTIDES o PROMESES IMPOSSIBLES I IL.LEGALS, i denunciar-ho si cal, perque en aquest pais hi ha democracia per tothom, i als no democrates (siguin caps de llista o votants) no els volem, que vagin a viure en una dictadura si s'hi senten mes comodes!
I a la concentracio del divendres hi havia gent molt diversa en quan a ideologia, classe social i edat i em vaig sentir satisfeta de ser de Vic!! (i feia un quan temps que malauradament no em passava...)
Aixi doncs, a partir d'ara TOLERANCIA ZERO AMB PXC!
+29
-5
quin fàstic
Anònim, 04/06/2011 a les 17:27
Es una vergonya i un insult que després d'unes eleccions, se surti a una manifestació a insultar. Uns vots que han sortit amb democràcia. Un consell: mireu d'ajudar i col.laborar amb la immigració, i que estimin la nostra ciutat, i no els hi ensenyeu violència i a cremar fotografies, que això és el colmo.
+14
-3
Pancartes
Anònim, 04/06/2011 a les 17:27
Estic a favor d'una manifestació contra l'Anglada, però ben feta i ben planificada. I amb el que no estic d'acord és amb el fet que es puguin exposar pancartes amb unes faltes ortogràfiques indecents que només fan mal als ulls i malmeten la nostra llengua. Que no costa tant assegurar-se de com s'escriu correctament! Que queda molt malament i molt pòtol tot plegat!
+29
-6
recapacitar
Anònim, 04/06/2011 a les 17:40
Gent de Vic que no ho veiueu? davant de la " mani" només hi havia emigrants... tenen por que s'asgoti la mamella perqué a la majoría de gent de Vic ja está farta de la immigració incontrolada i de les ajudes. A mi no m'agrada l'Anglada, peró l'Ajuntament s'ha de posar les piles i que les ajudes arribin a tothom., les retallades per tots, prou ajudes als marroquins, i si no ,que les seves dones treballin com les nostres.
+16
-5
Tots els de casa a Pencar.
Català pencaire., 04/06/2011 a les 17:50
Milions d'aturats al nostre país.Campanya de recollida de fruita anant a buscar gent de fora.Ajudes als de fora.Aturats de casa que treballen en negre.Quan tots els de casa entenguem que hem d'ensenyar els fills a pencar i no sols a volguer tenir carrera i fer de funcionaris,potser no caldrà que vinguin persones que de mala gana s'han de desplaçar,deixar família,canviar de llengua, de cultura i de costums i a sobre venint de classe marginal, que encara ho fa més difícil per a ells.Nosaltres acabem la paciència, s'altera la convivència, i l'Anglada en treu rendiment.Més cultura del treball i més dignificació de les feines que ja es presuposa que les han de venir a fer els de fora.I la millor manifestació que poden fer ells al seu país, és la de fer caure els sistemes polítics que permeten que hagin de fugir de la p... misèria.Tots els que ahír varen anar a la plaça, poden repetir-ho en els països d'orígen.Allà els feixistes són més abundants i corruptes.Si aquests cauen, la PxC es desintegrarà sola.Tot el que exposo, ho faig amb el màxim de respecte, entenent que tots som persones i que tenim dret a restar en el país que ens ha vist néixer el qual ens ha de garantir els drets i la dignitat.O sigui que a l'hora de treballar del que sigui,inclosos caps de setmana,PRIMER ELS DE CASA. Un cop no quedi ningú cobrant de l'atur ja mirarem a qui fem venir.La resta es resoldrà sol.
+30
-3
molt feo ..
Anònim, 04/06/2011 a les 20:15
molt feo... molt ... minut 6:30 del video que hi ha al youtube...un immigrant cremant una foto i pegant cops de sabata a la mateixa.... aquestes imatges fa anys només les veiem a la tele, i pensavem, oh esta gent estàn per a civilitzar !! i ara... ara tenim aquesta gent aqui !! i els ho facilitem tot, retirem els simbols de la nostra tradició o religió que els ofenen, els cedim terrenys per a practicar la seva rel-ligió "intolerant" , els fem menjar exclusiu als nostres menjadors tot i no pagar un euro, mentre els d'aqui cada cop a menys ... a pagar més i mes ...qui ha discriminat qui?? qui es el radical ? el Sr. Anglada que ha fet un partit legalment constituit i s'ha presntat a unes eleccions i l'han votat 3000 persones a Vic i més de 65000 a tota Catalunya o el "moret" que crema la foto i pega cops de sabata a la mateixa??? res mes a dir ... a aquesta gent mentre els deixes fer el que vulguen, cap problema, però a la que dius que han de complir la llei, problemes ... PxC ha donat una nova opció de vot... i qui vulgui que la vote i qui no li agrade que no ho faci. Això es DEMOCRACIA.
+4
-3
Solucions senzilles...
Anònim, 04/06/2011 a les 20:25
Una qüestió tan complexa, amb solucions tan senzilles. No em quadra. Perquè els estats tenen compromisos i interessos a d'altrrs llocs i per vendre allà cal acceptar tornes. Els americans han d'acceptar contingents de població d'altrrs països, i els canadencs, i els japonesos... Es la globalització. Encaixar aquesta qüestió no es fàcil, ningú te receptes màgiques. Be, l'anglada si. Es l'unic. Quin acudit. Entenc que els polítics fan el que poden. D'altra banda no hi ha res de genètic, el que hi ha es incultura i pobresa. O es que els xeics d'arabia, tan misogins com els altres ens feien nosa. N'hi havia un que venia sovint a Vic, amb un
Reguitzell de dones tapades i ningú deia res. Ah, es gastava un dineral cada vegada que baixava de la seva finca. En fi, els de la manifestació van donar la cara, i la gran majoria no eren de cada bona ho puc assegurar. aquest es un tema que s'arrossegara temps. Em sembla.
+38
-2
No perdem el seny !!
Anònim, 04/06/2011 a les 21:14
Mireu jo no se com ho veieu però a mi em sembla que estem a punt de travesar una ratlla i crec molt sincerament que com a ciutat i com a país no ens ho podem permetre. Una cosa es fer una manifestació a plaça per no estar d'acord amb PxC i un altre molt diferent es el tema de la sabata i de cremar fotos de persones o cartells o el que sigui. Que fins al moment jo aixó només ho havia vist a la tele o als diaris que feien aquestes coses tipus sabata en uns països que francament no es poden pas agafar com exemple de tolerancia i d'igualtat o siqui que per aquí ja no. Que vol dir que mentre un home d'origen magrebí amb la sabata trencava un cartell de l'anglada i la resta de gent l'aclamava !!!!!Que ens hem begut el seny tots plegats !!!! Jo no estic d'acord amb la PxC, però tampoc estic d'acord amb aquesta altra mena de comportaments, només faltaria que anessim d'un extrem a l'altre siusplau !! I per cert que a la mani hi havia molts immigrats, deu voler dir molts immigrants homes, perquè de dones marroquines per exemple algú en va veure cap ? On eren totes aquelles dones que es veuen amb grup i carregades de canalla a la sortida de l'escola, que passa que no els hi interessa el tema o no les varen deixar sortir de casa. Que no es poden manifestar les dones de marroc? Senyors més val recapitular i no perdre el nord perquè així no anirem enlloc i senyors polítics poseu-vos les piles i agafeu el toro per les banyes perquè sinó quan ens en volguem donar compte la cosa se'ns haurà escapat de les mans i no oblidem que en totes les coses arriba un moment en que es trevessa el punt de no retorn i llavors que farem ?? Potser ara encara hi som a temps i no oblidem que aixó es Catalunya i el que vingui i es vulgui integrar que sigui benvingut i el que no potser ja no cal que vingui.
+27
-5
repugnant
Anònim, 04/06/2011 a les 21:49
És repugnant que una gent es manifesti contra el resultat de les urnes. M'ha semblat una manifestació de feixistes antidemòcrates. I la presència amenaçant devant un domicili particular, digne de la màfia soviètica.
+8
-6
pel de les ajudes
Anònim, 04/06/2011 a les 22:36
Si més no ,no diguis mentides ... les ajudes les han tret per tothom !! gent com tu son les que ajuden a alimentar les mentides que hi han!!
+5
-30
Antifeixistes
Anònim, 04/06/2011 a les 22:41
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+29
-8
CUP-ERC-SI NUNCA MAIS
jordi, 04/06/2011 a les 22:48
Intolerable que la manifestació es dirigis cap a casa de l'Anglada. Això si em sembla una actitud feixista.

Per què en comtes d'anar a casa del senyor Anglada, no anaven a escridassar davant del portal d'algún dels molts "nouvinguts" que la màxima aportació que han fet a la nostre societat és empastifar-nos el jovent de droga.
+15
-1
Fa 4 anys
El Guerrer de AntiFaç, 04/06/2011 a les 23:18
Vull recordar que ara fa 4 anys la PxC va treure a Vic 4 regidors. Un pacte que aturés a l'Anglada va ser un dels motiu per justicar l'entrada al Govern d'un dels dos partits minoritaris. Sous i poder per a perdedors. La resta no va dir res. Molts bons proposits en aquells moments per part de tothom. Avui ja hi ha qui aquí escriu que hi han 16 regidors antifeixistes a l'Ajuntament i que diu que la manifestació és un primer gran pas.

Amb aquests antecedents i alguna manifestació més, hi haurà pacte i sobretot quants en treurà al cap de 4 anys?

Gràcies.

+50
-5
Són el mateix
Francesc, 04/06/2011 a les 23:18

L'Anglada és antidemocratic , hi estic d'acord .

Però L'islam no es queda enrera.

Perquè no us atreviu a dir-ho ?
+24
-8
Il-legalitzar l' Islam
Cesc, 05/06/2011 a les 09:57

A Catalunya hauríem d'il-legalitzar l'Anglada i l'Islam, per no ser compatibles amb la democràcia.
+11
-54
al.lucino!
Anònim, 05/06/2011 a les 10:00
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+28
-5
Fora invasors
Albert H., 05/06/2011 a les 10:38
L´Islam está nerviós. Vol dominar Europa i li planten cara gent com Anglada. Encara es fluix el discurs de P x C.
+57
-3
No pot ser.
Anònim, 05/06/2011 a les 11:16
Acabo de veure el video de la manifestació de divendres i penso que ja la hem cagada. Tot el troç de davant de casa l'Anglada sobra. A quins nivells ens hem possat ?? El tema de la sabata, l'encenedor i la gent aplaudint el trobo més que patetic. Si la manifestacio tenia un mínim de credibilitat aqui s'ha perdut tota. Jo penso que les coses no es fan així, ni parlar-ne. I com ja ha dit algú altre de manifestacions potser en caldrien dues, la que ja està feta i una altra per tal de que la gent que arriba a viure aquí entengui d'una vegada que aquí es viu amb civisme, convivencia, que la gent es guanya la vida, no es viu de les ajudes, que la gent es busca la vida, que viure del cuento i de les ajudes a costa de la feina dels demés no es opció, que la gent cotitza a la seguretat social i que perquè els que no treballen puguin gaudir de la sanitat gratuita algú ha de treballar i cotizar. Que una cosa es no trobar feina i l'altre ni intentar buscar-la perque ja m'ajudaran. Que el menú de les escoles hauria de ser el mateix per tothom i sino a dinar a casa com molta gent fa. En definitiva no demano que facin res que no fem practicament la majoria de les persones o sigui que quin problema hi ha ? Els politics s'han de començar a posar les piles urgentment i segons quines aixetes s'han de començar a tancar perquè hi ha realment insostenibles.
+5
-33
el probleme no es Anglada
mustapha, 05/06/2011 a les 12:33
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+6
-54
Puntualitzacions
Anònim, 05/06/2011 a les 14:16
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+26
-2
respecte l'anònim de les 11,16
en pere de la cullera, 05/06/2011 a les 18:29
Em solidaritzo totalment amb el contingut del seu escrit. On treballo ( hi treballo en un lloc de pas, a l'entrada d'el polígon imdustrial) no passa absolutament ningú a demanar feina, per desgràcia si passessin tampoc els en podrien donar perque gairebé no n'hi ha, però això la gent noho sap i amb l'atur que hi ha ahuria d'haver cues de gent demanant feina. Esclar no cal ja saben que algú ho fa per ells.
Els quediuen que la mani va estar un exit i un clam , que voleu que us digui!!!!!! hi havia gent de diferents llocs de la comarca a part dels de Vic, comptant el nombre d'habitants de Vic i rodalies (ja no poso comarca) i descomptant la part interessada osia els mateixos inmigrans, ereu quatre gats en proporció al num. d'habitants que hi ha a Vic. No cal que ens volgueu fer combregar amb rodes de molí, quatre intents de neo pogres que us creieu salvadors del planeta. Com diu l'anònim de les 11,22 d'ahir el problema no és la 'inmigració en general, ho és el radicalisme islàmic, el seu comportament excloïdor i la seva falta de volguer-se integrar, com en totes les coses segur que també hi han exepcions, Però m'agradaria coneixe'n alguna.
+9
-11
Vic ideal
Joan, 05/06/2011 a les 22:41

A Vic l'estan perjudicant L'Anglada i L'Islam intolerant.

No veig cap problema amb els inmigrants d'altres llocs.
+9
-1
Dones
Xevi, 06/06/2011 a les 08:17

On eren les dones Arabs?
+3
-22
Esteu nerviosos
Català, 06/06/2011 a les 09:43
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+16
-5
Un punt d'atenci�
Anònim, 06/06/2011 a les 10:56
Atenci� personalment ja fa anys que uns immigrants varen dir-me que venien a reconquistar-nos, i jo no se el que es pot fer, el punt de atenci� del senyor Anglada, es per tenir en compte. i el perill de perdre tota una cultura d'anys nostra es imminent. I que la nostra sanitat i serveis socials s'estan buidant amb molta acceleraci�
+8
-1
Feina
Anònim, 06/06/2011 a les 11:13
Penso que el tema principal no hauría de ser l'Islam o la provinència dels immigrants.

El tema es que no som un país d'acollida permanent. Si bé quan hi ha feina necessitem mà d'obra i uns ens aprofitem dels altres i els altres s'aprofiten del sistema (ells i tota la seva familia).

L'excés d'immigració ens arrossega al pou i sinó mireu la notícia que hi ha econòmica de la renda per capita osonenca. A que creieu que es deu tot això?

Falta mà dura amb la delinqüència, això està clar. Potser alguns ja marxarien per si sols ja que aquí tenen molts més drets que als paísos d'origen. Uns drets que no tindriem pas nosaltres en la seva terra.

També cal que es respecti el vot dels demés sigui quina sigui la seva ideologia. Potser el que hauríem de modificar és la llei de partits ja que no s'hauria de permetre que partits que representen una part de la societat no tinguin cabuda en la tan mencionada democràcia.

Només voldría recordar a l'antifeixista (vaja nom de posar-se) que diu que hauran de barrar el pas als de PxC, que potser ens acabarem apuntant entre veíns per culpa d'aquesta gent i a aquest punt no hi hauriem d'arribar. Però si aneu tirant de la corda, penseu que a l'altre banda també hi haurà gent valenta per tirar. Correm el perill de trencar-la.

Europa està en aquesta tendència de regularitzar l'immigració. Aquí, com sempre, anem a uns anys d'ells i al final acabarem donant-nos compte del fons del problema. Espero no sigui massa tart per reconduir la nostra terra.
+14
-0
Gris
Miki, 06/06/2011 a les 11:58
Potser el que caldría es buscar una tonalitat de gris per a tothom. Ni ha de ser tot blanc ni tot negre.

Ni hem de fer fora tots els immigrants ni els hem d'ajudar a tots. Potser un terme mitg es el que s'hauría de buscar.

Crec que s'ha de deixar parlar a la democràcia i s'han de respectar els resultats.

De la mateixa manera que ara volen il.legalitzar PxC, estan tapant la boca a molts catalans i això evidentment no és bo. Ningú s'ha de posicionar per damunt de la resta i vetar la seva opinió ja que això també és una dictadura de les que no us agraden.

Penseu només per un moment que L'anglada guanya les el.leccions d'aquí 4 anys i per "x" motius consegueix entrar al parlament i modificar lleis. Us sentiríeu tant indingnats com nosaltres ens sentim ara on no es té en compte l'opinió de molts catalans que encara que no us ho sembli, també estimem aquesta terra i desitgem el millor futur possible per als nostres fills.
+1
-24
Hipòcrites i còmplices del racisme
Anònim, 06/06/2011 a les 15:12
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+11
-0
Tercersmundistes
Joan, 06/06/2011 a les 15:39

Les imatges demostren que ens estan Africanitzant lenta però inexorablement.
Al final donarem la raò als que deïen que l'Africa comença als Pirineus.
Ara és moda copiar el pitjor dels països més intolerants.

Catalunya com sempre hi surt perdent.


+8
-1
ridiculs
noi de vic , 06/06/2011 a les 16:04
espanya es un pais democratic i els partits politics com la cup,erc,ciu,icv,si,pp i psc son antidemocratas es vergoños que aquets pertits de poca monta parlin de democracia i tolerancia quan tenen catalunya morta de fam i milers de aturats catalans i nomes es dediquen a donar ajudes a tots els moros i mores que en molts casos no han traballat en la seva vida i tenen casas propias ,movils de ultima generacio,bons cotxes i molts diners de le venta de droga pero esclar pobrets els em de aguatar per collons i veure les sevas porquerias com la rpba estesa als balcons,catifes penjades,sorolls de nit i de dia que deixan descansar ha ningu,papers a terra,escupir pel carrer,pixarse a les boreres i de aixo en diuen civisme i tolerancia si nosaltres nesim al seu pais i posesim una esglesia la cremarian i de ajuts ni mica pero bueno que es pot esperar de un pais que cambian dones per cabres i son maltractades i no tenen valor de res les dones son un 0 a la esquerra i catalunya a votat i els resultats son els que son i no es poden cambiar pero aquesta manifestacio barata on un moro pega amb una sabata e intenta crema la foto de una persona que esta al seu pais es intolerable si no estan contents amb la democrecia que cardin el dos i agafin i marxin sort que el sonyor angleda se en fot de tot aixo perque ell sap que els seus seguidors no el deixaran de votar i es mes els seua seguidors faran que mes gent el voti i aquesta manifestacio barata fara que agafi mes forca per les properes eleccions si no temps al temps els morets i aquets partis ipocritas que estaban en aquesta ridicula menifestacio son els grans perdedors de 2015 perque la pxc diu lo que pensem la gran majoria de catalans pero la pxc ho diu a la cara i publicament no com els cobarts de la resta de partits politics que no es van ni molestar en presentarse al homenetge de les victimes del terrorisme de vic pocas vergoñas
+11
-1
que fort
jo mateix, 06/06/2011 a les 16:12
els unics fatxes i terroristes son la resta de partits politisc que no respectas la democracia la pxc a estat votada democraticament jo el votare sempra
+12
-1
aixo no
pep, 06/06/2011 a les 16:17
si els moros no estan content que marxin pero no es pot anar a insultar a un senyor a casa seva colla de gamberros aixi no aixo es europa no africa cada escun a casa seva visca pxc
+11
-1
hipocresia
Indignat, 06/06/2011 a les 16:19
Jo tinc ganes de veure tots els pijoprogres aquests fent un birrahajj (hajj=peregtinatge a la Meca) enlloc d'un birracrucis.

Això demostraria una mica de coherència per part vostra, a veure si teniu el què s'ha de tenir per dibuixar a mahoma a amb una mitjana a la mà!


+5
-1
Covardia
Xavier, 06/06/2011 a les 20:51

M'hi jugo el coll que els de la CUP no tenen pebrots de fer un Birracrucis fent mofa de la religió Islàmica igual que la fan de la catòlica.

Tot seràn excuses per a disumalar la por que els tenen...

Doncs o ens en podem enriure de totes les religions o tampoc hi ha democràcia.
+1
-2
cartells
veina de la guixa, 06/06/2011 a les 21:03
A mi me es igual que ous manifesteu en contra d'aquet senyor,jo lo ùnic que li demano es que aveure si se enrecorda de treura els cartells de les faroles,que ya esta bè porto mes d'un mes obrin la finestra de casa i trobamme a aquet senyor.per cert soc de la guixa
+2
-3
Vergonyos.
Anònim, 06/06/2011 a les 21:38
Com pot ser que sigueu tan increduls que li doneu publicitat gratuita, vinga deixeu de fer-li publicitat.
+0
-0
Anglada, democrata de tota la vida
Anònim, 10/06/2011 a les 09:58
Hitler va arrivar al poder escollit democraticament.
Deixem-los fer i ja ens ho trobarem

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Per què creus que ha pujat la PxC?
      Vots emesos: 156
Edicions locals

Uns regidors no massa ben informats

Alguns dels càrrecs electes no tenen massa clara la normativa per a l’elecció dels alcaldes, aquest dissabte.

Arxiu històric
Humor
Vés a: Vic, a l'ull de l'huracà

Vic, a l'ull de l'huracà

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).

Resultats
Eleccions Municipals 2011


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: