Dissabte, 11 de juny de 2011 | 12:08
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

DE VERITAT ¿HAN APRÈS LA LLIÇÓ?

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
GUILLERMOMULET
DE VERITAT ¿HAN APRÈS LA LLIÇÓ?
Guillermo García Mulet
09/06/2011 14:23
Em costa de creure, però pel que veig i llegeixo als mitjans de comunicació, després de les eleccions municipals i autonòmiques, no veig que ningú hagi aprés res del que demana la societat.

Jo em creia que els dirigents dels partits polítics s’adonarien del missatge de la societat al exercir el dret i el deure de votar. Però veig que no. Al menys una majoria no vol adonar-se del que reclama la societat i miren més pels interessos personals i de partit que el que els ha dit la societat.

El més greu és que encara pensen que som curts de gambals els votants i que no ens adonem de les grans contradiccions del mateix partit segons l’Ajuntament que vol governar. I tant li fa si pacten amb gent racista i xenòfoba, com si ho fa amb els que volen la Espanya U. G. i LL. dels que vivien plàcidament el franquisme i la dictadura. El que val és apartar a altres del camí de la cadira de comandament, sense importar el preu a pagar.

I els ciudatans, cada cop més indignats i amb més feina per arribar a final de mes, veiem que treuen pit per aconseguir que els creditors ho tinguin més fàcil per cobrar i més barat i que els deutors ens quedem com Adam i Eva, però sense la fulla de parra. Veiem com un conseller del govern dels millors tracta de justificar l’incompliment de la llei per part dels seus Mossos al no anar identificats.

I acusa als que estaven asseguts a la Plaça de Catalunya de ser violents. Sr. Puig, es cert el que diu. Les imatges ens deixen veure amb tota claredat com hi ha nois i noies que donen cops de cap a les porres dels mossos i com es llancen, com si de Messi es tractés, a rematar de cap les pilotes de goma centrades pels Mossos. El que no veiem es on està la porteria per fer el gol.

Però a la resta de l’Estat està passant el mateix. Diuen que faran auditories a les CC.AA. que governaran. Diuen que no es podran pagar les nòmines dels funcionaris. I ens posen com a model de la seva gestió a les CC.AA. amb més deute per càpita del país: Madrid, País Valencià i Castella i Lleó.

I seguint el camí obert pel Govern dels millors, ensenyen les tisores per a retallar els drets públics dels ciutadans. Ens amenaça Rajoy que tindrem el benestar que podem pagar. O més clar, ells tindran el benestar, que nosaltres paguem. Cap d’ells diu res de les empreses que seguint els consells del Molt Honorable Jordi Pujol (felicitats, fa 81 anys avui) es van deslocalitzar i van invertir a l’estranger més barat, evidentment.

Cap d’ells diu res per apartar els corruptes de la política, ni diu res de quan faran retornar els diners del Palau de la Música, dels implicats en Gürtel, Brugal, Pretoria, Casinos. etc. Tampoc diuen res de fer que retornin els diners que s’han anat a viure a paradisos fiscals ni de fer que l’economia soterrada, surti a la llum.

Només s’han capficat en fer desaparèixer tot el que te semblança amb el benestar públic i no amb el compte de beneficis. Semblen sastres amb les seves tisores esmolades per retallar els drets que tant han costat d’assolir. Per això els pregunto a vostès: DE VERITAT ¿HAN APRÈS LA LLIÇÓ?
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1