Dissabte, 11 de juny de 2011 | 12:11
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Detinguts tres Boixos Nois per agredir a una transexual de raça negra

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
De la facció Casuals, la més violenta
Detinguts tres Boixos Nois per agredir a una transexual de raça negra
10/06/2011 09:09
9mossos
EP.- Els Mossos d'esquadra han detingut a tres membres dels 'Casuals', la facció més violenta dels Boixos Nois, com a presumptes autors d'una agressió acompanyada d'amenaces de mort que van realitzar en grup contra una transexual negra.
La Divisió d'Informació dels Mossos va detenir aquest dimarts a A.T.A., de 38 anys, D.M.L., de 34, i S.R.H., de 22, tots ells amb antecedents, i els imputen els delictes d'amenaces, tracte degradant i vexatori, i una falta de lesions.

Els fets van ocórrer el 23 d'abril després del partit que va enfrontar al FC Barcelona i al CA Osasuna quan la víctima, acompanyada de la seva parella, caminava per carrer de Barcelona i va passar davant un dels llocs habituals de reunió dels Boixos Nois.

En aquest moment, els tres detinguts, juntament amb altres clients, van sortir per insultar a la víctima amb clar menyspreu a la seva raça i la seva condició sexual.

La van amenaçar greument i la van agredir, tant a ella com a la seva parella, amb diversos cops, llançament de cadires i altres objectes.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1