Dissabte, 11 de juny de 2011 | 12:18
Vostè es troba a: Inici > Política >

Nadal posa els càrrecs orgànics a disposició del Congrés però no renuncia a seguir

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Article sobre el futur del partit al diari Avui
Nadal posa els càrrecs orgànics a disposició del Congrés però no renuncia a seguir
10/06/2011 12:06
Joaquim Nadal a la cimera
El President del Grup Parlamentari Socialista, Joaquim Nadal, ha anunciat, a través d’un article al diari Avui, que posa tots els seus càrrecs orgànics a disposició del partit en sentir-se “coresponsable” de les darreres desfetes electorals i de l’orientació política dels darrenys.
Nadal insta a fer el mateix a la resta de la direcció. No obstant això, el que fa a l’article (veure'l) no és una renúncia en ferm, ja que immediatament després afegeix que es posa “a la plena disposició del projecte socialista i de la seva renovació i impuls necessaris”. De moment, l'únic que ha renunciat realment ha estat l'expresident Montilla.

El polític gironí reflexiona sobre el futur del PSC, assegurant que “ens calen noves dinàmiques internes i potser la renovació, no només dels noms en la direcció, sinó de les estructures orgàniques”. En definitiva, es tractaria de “tornar a ser el referent de les esquerres, del centre progressista, dels pensadors lliures, dels homes i les dones que se senten lluny dels condicionants del poder i a prop dels sentiments i de les emocions”. Això també inclou “les classes populars, avui més desinhibides i disposades a canviar de fidelitats”.

Respecte a la relació amb els companys del PSOE, Nadal aposta per seguir al mateix grup parlamentari però atorgant “llibertat de vot, en temes catalans, per als parlamentaris socialistes catalans”. “Això és més important que el grup parlamentari propi que he defensat, sovint, en diferents moments”, assegura.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1