Redacció | Actualitzat el 09/06/2011 a les 19:51h

Afectacions de trànsit per la canalització d'aigua al carrer Pare Clotet

Els pròxims dissabte 11 i diumenge 12 de juny, amb motiu dels treballs de reparació d'una avaria a la canalització de subministrament d'aigua al carrer Pare Clotet, el trànsit de vehicles es veurà afectat de la forma següent:

  • Es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Pare Clotet des del carrer Sant Antoni Maria Claret. Es mantindrà l'accés als guals afectat.
  • Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Sant Antoni Maria Claret pels vehicles que hi accedeixen des de la carretera de Santpedor, de manera que l'accés amb vehicle al carrer Sant Antoni Maria Claret es realitzarà únicament pel carrer Indústria.

Aquests canvis afectaran la L8 Perimetral – Estacions del servei de bus urbà, que modificarà el seu recorregut a la sortida de l'estació d'autobusos continuant pel carrer Sant Antoni Maria Claret, carretera de Santpedor, plaça Bonavista, carretera de Vic i carrer Gaudí, on recuperarà l'itinerari habitual.

Els treballs de reparació van a càrrec d'Aigües de Manresa.

El dimarts 14 de juny es realitzaran els treballs de pavimentació del tram afectat per les obres. Aquests treballs es realitzaran en dues meitat de manera que es mantindrà el trànsit de vehicles.

Navega per les etiquetes

obrestrànsit

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
L'actualitat al #Bages, al minut

Felip Puig, un fatxenda que dirigeix els Mossos

Jordi Sardans: Després de veure per televisió les imatges de la contundent actuació policial contra els indignats de la plaça de Catalunya de Barcelona no...

El futbol de casa

Josep M. Oliva: Sóc barcelonista no practicant. Ho sóc d'una manera natural, més com una cosa heretada que no pas escollida, igual com la gran...
Vés a: Sant Pere de Serraïma

Sant Pere de Serraïma

Anàvem pel gran altiplà de Serraïma que a llevant del terme de Sallent, entre el riu de Cornet i la Riera Gavarresa i solcat profundament pels torrents que davallen cap al Llobregat, està coronat pel Montcogul -el cim més alt del terme de Sallent i del sector central del Bages- que presideix l'espaiós conjunt.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: