Dilluns, 13 de juny de 2011 | 12:21
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Barça s'anota el primer punt (74-64)

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Lorbek lidera l'equip
El Barça s'anota el primer punt (74-64)
Esports 09/06/2011 23:04
El Regal FC Barcelona ha marcat territori aquest dijous en el Palau Blaugrana i s'ha imposat de forma clara al Bizkaia Bilbao Basket (74-64) en el partit inaugural de la final de l'ACB, amb un ritme trepidant i les millors versions d'Erazem Lorbek i d'una fèrria defensa que va ofegar als sorprenents jugadors de Katsikaris.
9Juan Carlos Navarro celebra canastra en el Palau
Tan sol a l'inici del segon quart va tutejar el Bilbao als locals. Van aconseguir córrer una mica més, com és del seu grat, i van trobar l'encert necessari des del triple per retallar diferències que s'havien escapat fins als 15 punts ja al primer quart. I és que el Barça va sortir com un coet a la pista a l'inici i després del descans, quan va segellar aquest 1-0 que els dóna tranquil·litat per afrontar el duel del dissabte.

L'home clau aquesta nit va ser Erazem Lorbek. L'ala-pivot eslovè va obrir la pista, va anotar des de tots els costats i va afeblir el ja de per si minvat joc interior bilbaí. Pascual sabia que era potser el punt feble més fàcil d'atacar, i la bateria de Perovic -de menys a més aquesta temporada-, Vázquez i N'dong van fer el seu treball de desgast per deixar que els creatius Lorbek o Morris apuntillessin.

Així, en ple vendaval blaugrana el Bilbao es va deixar portar a la deriva, segurament guardant forces per intentar la sorpresa en el segon assalt i evitar retornar a Euskadi amb un 2-0 més que complicat, que necessitaria de tota la màgia de Miribilla perquè la sèrie acabés a Barcelona. En el tercer quart, les diferències van arribar als 26 punts, una cosa insòlita en una final i més a tenor dels partits de Lliga Regular entre bascos i catalans. El Bilbao arribava de gom a gom de moral, però va pagar la seva inexperiencia en un Palau Blaugrana digne, aquesta vegada sí, de les grans ocasions.

Malgrat tot, l'últim quart va ser clarament pel Bilbao (10-24) fruit de la certa i lògica relaxació del Regal Barça, que segueix sense conèixer la derrota en aquests 'play-off' i reforça la seva condició de favorit per recuperar un títol perdut la temporada passada davant el Baskonia (3-0), del que es van venjar per la via ràpida en semifinals.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1