Dilluns, 13 de juny de 2011 | 12:36
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El CPC retreu a Puig que opini sobre la cobertura que els mitjans fan de les càrregues

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
"És ofensiu", asseguren
El CPC retreu a Puig que opini sobre la cobertura que els mitjans fan de les càrregues
07/06/2011 17:56
9felip-puig
La Junta del Col•legi de Periodistes ha qualificat d’”injustes” i “desproporcionades” les crítiques del conseller Felip Puig als mitjans de comunicació i a la tasca professional dels periodistes pels desallotjament dels ‘indignats’.
La Junta ha recordat al conseller que “en democràcia el paper dels periodistes és fonamental per garantir el dret de la ciutadania a rebre una informació lliure i el seu paper no és el de ser una premsa dòcil”.

Per al Col•legi, retreure als mitjans no haver trobat “el punt d’equilibri” informatiu, com ha fet el conseller Puig, és “ofensiu i mina la confiança de la ciutadania en els mitjans”.

La institució recorda que “els periodistes no posen en dubte el treball dels Mossos, però no poden deixar d’informar d’uns fets que van poder ser presenciats per milers de ciutadans”.

Denuncies

El Col•legi ja va denunciar les agressions dels cossos de seguretat contra els periodistes, degudament identificats amb braçal o armilla, que cobrien el desallotjament dels indignats a Barcelona i Lleida.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1