Dilluns, 13 de juny de 2011 | 12:20
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els indignats de Madrid s'acomiaden de Sol amb una manifestació

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Passada la mitjanit han recorregut el centre, passant pel Congrés
Els indignats de Madrid s'acomiaden de Sol amb una manifestació
13/06/2011 09:11
9Crit mut d'acampadaSol
EP.- Els 'indignats' s'han acomiadat en la mitjanit d'aquest diumenge de la madrilenya Porta del Sol, on els acampats han romàs durant 28 dies, amb un dels seus tradicions crits muts, i han protagonitzat una manifestació pel centre de Madrid que ha finalitzat a les tres del matí.
Els simpatitzants del Moviment 15 de maig han protagonitzat la matinada del diumenge al dilluns la tercera asseguda davant el Congrés dels Diputats en una setmana.

Un nombrós grup de persones que es va congregar en la madrilenya Porta del Sol per acomiadar l'acampada ha dut a terme una marxa que ha recorregut el centre de la capital en direcció al Congrés.

Després de recórrer la Gran Via madrilenya i passar les emblemàtiques places de Cibeles i Neptú tallant el tràfic al seu pas i realitzant dues assegudes, els 'indignats' van arribar a la seu de la Cambra baixa amb crits d'Eso, eso, eso, nos vamos al Congreso'.

Simpatitzants del Moviment 15 de maig ja van protagonitzar assegudes davant el Congrés dels Diputats dimecres passat en protesta per la reforma de la negociació col·lectiva i la nit del dijous, en solidaritat amb els seus companys de València després de l'actuació policial després d'un acte de protesta enfront de les Corts Valencianes.

La presència policial s'ha deixat notar durant part del recorregut de la marxa, presidida per una pancarta amb el lema 'Repressió, llibertat d'expressió' en protesta pels incidents durant la investidura de diversos alcaldes.

Tant en Cibeles com al Congrés dels Diputats, diverses unitats mòvils de la Policia esperaven de manera preventiva per si fos necessària la seva intervenció. Finalment, el gruix dels congregats va decidir poc abans de les dues de la matinada marxar-se de manera voluntària encara que amb l'amenaça de tornar. 'Avui ens anem, demà tornem', van corejar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1