Dimarts, 14 de juny de 2011 | 12:16
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Cesc aterra a Barcelona, per quedar-se?

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Tot el camp és un clam
Cesc aterra a Barcelona, per quedar-se?
Esports 09/06/2011 12:37
L'arribada de Cesc Fábregas a Barcelona per iniciar les seves vacances al costat de la seva família li ha convertit en el centre informatiu del dia i els diaris esportius especulen amb que la seva arribada serà per no marxar-se. Aquest dijous també podria tancar-se el fitxatge d'Alexis Sánchez.
9Cesc Fabregas
Alexis. Segons Marca, vuit milions d'euros separen al jugador del Barça, doncs el club català ofereix 22 milions i l'Udinese demana 30. A El Mundo Deportivo assenyalen aquest dijous com el dia clau per aconseguir un acord entre clubs, en el qual podrien entrar Jeffren o Jonathan Soriano.

Cesc. El català hauria arribat ja a un acord amb el Barça a l'espera que es produeixi l'acord entre els clubs, segons Marca. Sport afegeix que el jugador acceptarà rebaixar-se el salari per tornar a casa seva.

Jeffren. En AS destaquen que el Liverpool aprofitarà la necessitat de diners del Barça per intentar el fitxatge de Jeffren.

Rossi. El davanter del Vila-real ha estat vist aquest matí a l'aeroport de Barcelona, ​​el que ha donat pas a rumors sobre una suposada reunió a les oficines del Camp Nou. No obstant això, finalment tot s'ha degut a un malentès, ja que el futbolista només estava de pas per agafar un vol cap als Estats Units, on passarà les seves vacances.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1