Dimarts, 14 de juny de 2011 | 12:14
Vostè es troba a: Inici > Societat >

El Rei rectifica amb la premsa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El divendres es va proposar vetar l'entrada a redactors
El Rei rectifica amb la premsa
08/06/2011 13:57
9rei juan carlos
El cap de relacions amb els mitjans de comunicació de la Casa del Rei, Ramón Iribarren, ha demanat "disculpes" per la proposta de negar l'entrada de redactors als actes de la Família Real amb una cobertura exclusivament gràfica i ha assegurat que tot continua en la situació anterior a aquest anunci.
Divendres passat la Casa Real va precisar per vegada primera a l'agenda setmanal dels actes oficials de la Família Real que les audiències que tindrien lloc al Palau de la Zarzuela i al del Pardo tindrien cobertura exclusivament gràfica, pel que no es permetria l'accés dels redactors. Davant la sorpresa que va causar aquesta decisió entre els mitjans de comunicació, el mateix divendres, un portaveu del Palau de la Zarzuela apuntava la possibilitat que aquesta decisió fos revisada.

De fet, el veto dels redactors als actes gràfics mai va arribar a executar-se, ja que aquells que es van presentar dilluns al Palau de la Zarzuela per cobrir les diferents audiències, que tenia previstes el Príncep d'Astúries van poder accedir sense problemes a la presa d'imatges prèvia a l'acte al costat dels seus companys gràfics, això és fotògrafs i càmeres de televisió.

En una trobada aquest dimecres en el Palau de la Zarzuela amb els periodistes que habitualment segueixen a la Família Real i els serveis de premsa de la Casa de Rei, Iribarren ha confirmat que l'accés de la premsa als actes exclusivament gràfics "segueix en la mateixa situació, que abans de l'anunci del divendres".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1