Dimarts, 14 de juny de 2011 | 12:13
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

L'Ajuntament renova cinc àrees de joc infantil i n'instal·la dues de noves

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Sant Cugat del Vallès
L'Ajuntament renova cinc àrees de joc infantil i n'instal·la dues de noves
09/06/2011 14:01
9Arees infantils de Sant Cugat
L’Ajuntament ha renovat cinc àrees de joc infantil i n’ha instal·lat dues de noves. D’aquesta manera, Sant Cugat passa a tenir 90 àrees de joc infantil comptant-hi les que es troben als espais públics i les dels centres educatius públics.
Les àrees renovades es troben a la rambla del Celler, al parc de Ramon Barnils, als carrers de Joan XXIII i abat Escarré (Sant Francesc), al carrer de Josep Irla (Turó de Can Mates) i al pati de l’escola la Floresta. Les dues àrees noves són a les zones verdes de Can Trabal i a l’Escola Ciutat d’Alba.

El cost total d’aquestes àrees de joc ha estat de 248.700€, xifra que inclou l’adquisició de jocs, la preparació i el condicionament dels terrenys, la formació de sorrals, l’aportació de sorra de Santa Coloma de Farners (sorra normalitzada), la instal•lació de tanques i altres treballs.

Les àrees estan pensades per fomentar el joc en equip i perquè els nens i nenes puguin jugar en grup. Així mateix, també s’han concebut amb criteris i valors pedagògics que facilitin la interrelació de la mainada. En segons quins casos, també s’han diferenciat dos espais de joc: un per a infants de 2 a 6 anys i un altre per a infants de 6 a 12 anys. Les àrees inclouen tobogans, gronxadors, jocs per grimpar (rampes, xarxa, parets amb peces d’escalada i roca), jocs de terra, estructures d’alçada i espais per al joc simbòlic i de moviment. De la mateixa manera, les àrees també incorporen espais per als adults (pares, mares, avis, tutors, etc.). Aquests espais estan pensats perquè les famílies es puguin relacionar entre si i perquè els nens i nenes puguin tenir a prop les persones que en tenen cura.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1