Dimarts, 14 de juny de 2011 | 12:32
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Griezmann podria reforçar el centre del camp blaugrana

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Tot el camp és un clam
Griezmann podria reforçar el centre del camp blaugrana
14/06/2011 11:19
9griezmann
Als noms que no han deixat de sonar en els últims dies s'ha unit el d'Antoine Griezmann. L'esquerrà de la Reial Societat podria reforçar el centre del camp del Barça, encara que de moment Montoya no vol ser moneda de canvi.
Rossi.- Mentrestant, hi ha futbolistes que veuen com l'opció de fitxar pel Barça s'allunya i estrenyen perquè els seus clubs negociïn. És el cas de Rossi. El Vila-real hauria rebutjat la primera oferta de la directiva blaugrana, segons Sport, i demana 30 milions pel seu crack. El Barça ofereix uns 20 més incentius.

Cesc.- És un altre dels quals estrenyen al seu club, l'Arsenal, per sortir. Segons El Mundo Deportivo, aquest dimecres aterrarà a Barcelona per apurar les vacances i seguir en directe les negociacions que podrien dur-lo de tornada al club de la seva vida.

Alexis.- El xilè, segons publica la premsa del seu país, estaria ara més prop del Manchester City que dels altres clubs que el segueixen, entre els quals està el Barça, però també la Juve, el Madrid o l'Inter. El club anglès té diners de sobres per fitxar i podria endur-se al davanter sud-americà.

Griezmann/Montoya.- La Real està disposada a vendre, però s'ha interessat pel lateral del filial Montoya i el davanter Jonathan Soriano. El jove defensa, no obstant això, no s'ha pres bé la idea de ser moneda de canvi: "és un menyspreu". També la Roma, a la que entrenarà Luis Enrique, s'hauria interessat en Montoya.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1