Dimecres, 15 de juny de 2011 | 13:23
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Mas improvisa? Sap realment què vol i cap a on va?”

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La Fundació Catalunya Oberta critica el Govern en un editorial
"Mas improvisa? Sap realment què vol i cap a on va?”
14/06/2011 12:20
9nadal-mas-parlament
“Mas improvisa?”. La pregunta se la fa no l’oposició sinó la Fundació Catalunya Oberta (FCO), gens sospitosa de bel•ligerància amb CiU, en el seu penúltim editorial al web. “No es veu una gran disposició en el govern a perdre tot el temps que calgui forçant les majories que no té”, asseguren.
En l’editorial, asseguren que en principi van veure el distanciament entre el Govern i l’oposició de PSC o ERC com una conseqüència inevitable de les eleccions municipals, però que passades aquestes “tot va com anava. O pitjor”.

“El PSC s'ha distanciat amb virulència de la política del govern, Esquerra només ha intentat tímides aproximacions a CiU i el PP, senzillament, espera des de la distància” i afegeixen que si ha de pactar amb els populars, la federació quedaria “lligada de peus i mans” al partit de Rajoy, en especial si “el resultat de les pròximes eleccions generals és tan favorable –al PP- com preveuen les enquestes”.

L’editorial cita fonts socialistes que asseguren que estarien interessats en pactar en temes importants com els pressupostos, però que el Govern de Mas "no vol donar res a canvi i ho demana tot per patriotisme o per responsabilitat política".

Així doncs, les preguntes del text de la Fundació Catalunya Oberta, cuna de les idees liberals i fundada per Lluís Prenafeta, són inequívoques: Artur Mas improvisa? Sap realment què vol i cap a on va?”
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1