Dimecres, 15 de juny de 2011 | 13:07
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Ja es poden comprar preservatius gràcies a la geolocatlizació

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A Suècia
Ja es poden comprar preservatius gràcies a la geolocatlizació
Comunicació 10/06/2011 20:53
Una organització de Suècia similar a l'Institut per al Control de Malalties de Transmissió Sexual ha publicat una aplicació gratuïta amb la qual els usuaris podran localitzar els llocs de venda de preservatius més propers en funció de la seva ubicació. L'aplicació és gratuïta i està disponible per a dispositius amb iOS.
Aplicació per comprar preservatius a Suècia
Els desenvolupadors segueixen trobant serveis útils per la geolocatlizació. Aplicacions de tot tipus usen el reconeixement de la posició dels usuaris per oferir informació útil i personalitzada als usuaris. Segons ha descobert Bitelia, a Suècia han llançat una aplicació per ajudar als despistats que surtin de casa sense preservatius i es vegin en la necessitat d'aconseguir algun.

L'aplicació es diu K de Luxe. Els usuaris que instal·len K de Luxe, poden accedir al mapa de la seva ciutat (limitat a Suècia) i comprovar el lloc més proper on comprar preservatius. En el mapa apareixen els establiments representats amb un senyal que representa a un preservatiu. En fer clic sobre el senyal, es pot veure l'adreça exacta per a fer que el sistema calculi la ruta per arribar.

K de Luxe és una iniciativa d'una organització Sueca que pretén conscienciar a la població sobre les mesures per evitar la transmissió de malalties sexuals.

A més de presentar en el mapa les tendes de condons, l'aplicació també incorpora un joc per a dos jugadors que consisteix en un test comú. En la descripció de l'aplicació asseguren que és una bona manera de trencar el gel i veure el nivell de sincronització de la parella.

L'aplicació està disponible en iTunes per a dispositius mòbils d'Apple amb sistema operatiu iOS 3.2 o superior. En la web s'indica que cal tenir almenys 17 anys per descarregar aquesta aplicació.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1