Dimecres, 15 de juny de 2011 | 13:06
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Primer ERO en la sanitat catalana

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'Hospital Plató acomiada a 38 treballadors
Primer ERO en la sanitat catalana
Economia 14/06/2011 13:23
EuropaPress.- La Conselleria d'empresa i Ocupació de la Generalitat ha aprovat l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) de 38 treballadors de l'Hospital Plató de Barcelona amb acord de les parts, segons han confirmat fonts del departament.
A mitjan el mes de maig, l'hospital va presentar l'ERO davant la Conselleria d'Ocupació de la Generalitat, després d'aconseguir un acord amb el Comitè d'empresa del centre.

L'expedient que ha autoritzat la Generalitat és especialment significatiu en tractar-se del primer que es presenta a la xarxa concertada de salut, encara que no serà l'últim, segons la delegada d'UGT en el centre, Teresa de Paz.

Malgrat que l'hospital va plantejar d'entrada acomiadar a 50 treballadors, finalment ha cedit a acomiadar a 38, sent la majoria mèdics, infermeres i administratius.

D'altra banda, va acordar prejubilar a quatre empleats, i no renovar quatre contractes eventuals, si bé la immensa majoria de treballadors de l'hospital es troben fixos.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1