Dimecres, 15 de juny de 2011 | 13:31
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mas i De Gispert accedeixen en helicòpter al Parlament

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
S'estalvien els insults
Mas i De Gispert accedeixen en helicòpter al Parlament
Política 15/06/2011 10:11
El president de la Generalitat, Artur Mas, i la del Parlament, Núria de Gispert, han arribat a la càmera catalana en helicòpter dels Mossos d'esquadra, que ha aterrat a les 9.43 hores davant de l'edifici.
9mes-helicoptero
Així, els dos màxims càrrecs de Catalunya han arribat directament al recinte del parc de la Ciutadella, on està el Parlament, allunyats dels 'indignats' que, a les portes del parc, intenten bloquejar l'accés dels diputats al ple de Prespuestos d'aquest dimecres.

El President Mas ha qualificat d'"intolerable" que "els representants del poble hagin d'accedir en helicòpter al Parlament per fer el seu treball".

Sobre les 10 hores han arribat també en helicòpter la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega; el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell; el líder de l'oposició, Joaquim Nadal (PSC), i el vicepresident segon de la càmera, Higini Clotas (PSC).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1