Dijous, 16 de juny de 2011 | 12:16
Vostè es troba a: Inici > Política >

Inés Sabanés es dóna de baixa d'IU i s'incorporarà a Equo

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Després de deixar la portavocía del partit
Inés Sabanés es dóna de baixa d'IU i s'incorporarà a Equo
Política 15/06/2011 22:56
EP.- La que fos portaveu d'IU a l'Assemblea de Madrid, Inés Sabanés, ha formalitzat la seva "baixa" en la coalició d'esquerres, després d'haver deixat fa any i mig la portavocía d'IU en la Cambra regional, segons ha informat la pròpia exdiputada autonòmica.
9Inés Sabanes
Sabanés, que formava part del corrent de 'IU Oberta', la mateixa de la del diputat nacional Gaspar Llamazares, ja havia deixat tots els seus càrrecs en la direcció nacional d'IU en el mes de gener de 2011.

Llavors, va al·legar que per a ella aquell era un moment de "tancament" d'una etapa. No obstant això, ha seguit de diputada rasa en l'Assemblea de Madrid fins a la formació del nou parlament de cara a la IX legislatura.

Fonts properes a Sabanés han afirmat a Europa Press que Sabanés anunciarà aquest dijous la seva incorporació a la formació verda Equo, que encapçala Juan López d'Uralde.

De fet, Sabanés, que ja està reincorporada en el seu lloc de treball com a funcionària municipal, va acudir el 5 de juny a la presentació del projecte Equo.

Els companys de corrent de Sabanés que tenien presència en l'Assemblea de Madrid han viscut moments convulsos al llarg d'aquest curs polític.

La diputada Reyes Montiel va abandonar el seu escó per ingressar en Equo, mentre que Fausto Fernández va deixar els seus càrrecs en l'Executiva regional al·legant que IU no havia actuat amb la fermesa necessària en el cas de la moció de censura en la localitat Velilla de Sant Antonio. Actualment, Tania Sánchez, que també va deixar els seus càrrecs en l'executiva d'IU-CM l'any passat, és diputada d'IU en l'Assemblea de Madrid.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1