Dijous, 16 de juny de 2011 | 12:20
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Ponseti acompanyarà a Carreño en el nou Carrusel

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Prisa el 'repatria' per copresentar el programa
Ponseti acompanyarà a Carreño en el nou Carrusel
09/06/2011 20:24
9Manu Carreño i José Antonio Ponseti
Redacció.- La Cadena Ser ha anunciat la tornada de José Antonio Ponseti a Espanya per copresentar Carrusel Deportivo al costat de Manu Carreño. Aquest dijous han presentat al nou tàndem, que juntament amb Juanma Ortega tractaran de recuperar l'audiència perduda durant l'última temporada.
Així, després de la recent presentació de Manu Carreño com a director de Carrusel, la Ser va completant l'equip que conduirà el programa, en el qual contínua Juanma Ortega com a animador.

Ponseti treballava actualment a Miami per a Caracol Radio, pertanyent a Prisa Radio, i dirigia 'SER Aventureros', a més de col·laborar habitualment amb el Carrusel Deportivo.

El nou Carrusel arrencarà el proper 14 d'agost, dia de l'anada de la Supercopa d'Espanya, que enfrontarà al campió de lliga, el Barça, amb el campió de Copa, el Madrid; tot un clàssic per arrencar amb bon peu.

"Només puc arrencar 'Carrusel' d'una manera, vaig a fer-la bona. La vida només es viu una vegada i el millor és divertir-se. Vaig coincidir amb Manu a Canal+ i a Cuatro; som de generacions properes, riem junts, veiem la vida des del mateix punt de vista i tinc el convenciment que podem aportar molt a la informació esportiva", ha anunciat Ponseti en la seva presentació.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1