vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
parlament indignats
El bloqueig del Parlament desacredita totalment el moviment dels 'indignats'?
80 %
20 %
215 vots
Carles Viñals Casado: Si no ens molestem en conèixer la nostra...
Dijous, 16 de Juny de 2011
Actualitat

Política

15/06/2011
14:38  h.
El Parlament rebutja en un manifest "les agressions i coaccions"
La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, assegura que "res i ningú pot aturar el treball d'un Parlament democràtic"
Núria de Gispert
La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, en un manifest consensuat amb el President de la Generalitat i tots els presidents dels grups amb representació a la cambra catalana, ha expressat “el rebuig rotund” de tots els diputats “a les agressions i coaccions” sofertes aquest matí pels representants del poble català, els treballadors del Parlament i els periodistes del mitjans de comunicació.

De Gispert ha manifestat que “res i ningú pot aturar el treball d’un Parlament democràtic”, una cambra que “és l’expressió de la voluntat del poble expressada a les urnes”. I ha recordat que el Parlament és un lloc sempre obert al debat d’idees, “però mai des de la coerció i la violència”.

I, abans d’un fort apludiment final de tota la cambra, la presidenta ha agraït “l’esforç de totes les persones que han permès la celebraciío d’aquest ple” i el treball de “les forces de seguretat que han garantit la integritat de les persones” que hi havien d’assistir.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
7Veure i/o afegir comentaris
Jordi Corroní:Aquest és el problema, Narcís, que no entens res de res, ...
Setge al Parlament
Comentaris (7 en total)
Jordi Corroní
16/06/2011 13:37
Aquest és el problema, Narcís, que no entens res de res, però no pares d'escriure. En swahili, a més a més.
Narcís
15/06/2011 23:11
Verament, no ho entenc .. diumenge passat per dir que a l'escrit o redacció d'un tal Felip Puig semblava ' li manqués dos dits de seny o intel·lecte o consciència (deia que ens féssim polítics en lloc de critica'ls) ', prohibíreu sa publicació o difusió així dos posteriors comentaris curts estranyant-me àdhuc excusant-m'hi!, però, en canvi, d'aquest ' vailet ' o ' troll ximplet professional ' que ronda fent el babau amb signatura de Waka-waka, li poseu tota mena de barrabassada a qual més absurda/ ridícula fins i tot feridora amb persones que han estat un capital/ prestigioses per l'esdevenir de Catalunya! PD: és normal? Nota: tanmateix, gràcies per tot!, atès que comprenc ser una feina difícil de distingir/ discernir ( però no crec ser de rebut nega'm aquell primer assenyalat comentari)! Anotació al marge: no caigueu en l'error de digitals pro CiU del nord-est de quan hi era el ' tristpartit CiU/PP/PSOE ' .. censuradors fora mida no pas així de ses ' escolans '
CiU, ço és enrojolar
15/06/2011 23:08
Ui, les coses que li diu el menjatites del Narcís al Felip fuig.
Narcís
15/06/2011 22:39
Vés-te'n a ta espanya .. ets patètic, ço és, fas enrojolar qualsevulla persona amb dos dits de seny! PD: ser a espanya és fúme'ns a tort i dret .. i tu parles de què? Nota: santa innocència amb ta tirallonga d'allò més monòtona .. penses convèncer algú? Anotació al marge: quan tens lleure .. car no som pas espanyols neandertals així feixistes d'on treure cap mena de rèdit ( quin bordegàs estàs fet!)!
Que n'aprengui
15/06/2011 19:56
Perquè les hipoteques, com la Caixa, com els peatges, com els desnonaments, com la crisi, com l'atur, com els il.legals, com els salaris de 400 euros a la salut del Fomento del Trabajo Nacional... són de CiU, burro de Narcís.
Narcís
15/06/2011 19:16
Ara sí que la fem bona! .. si al final encara els hi donaran la raó car ' quina passada és aquesta de manifestació ', ço és, així treballent per al bé de nostra societat? PD: només caldria anessin a favor .. quina manera de perdre el temps ( serà que continuen cobrant!)! Nota: res més a afegir .. patètic tot plegat! Anotació al marge: per curiositat femenina .. per què amb 7 anys de ' tristpartit ' ningú s'hi mogué?
Llibertat per pegar
15/06/2011 15:12
On eren, avui, els mossos de CiU?. Ah, és clar, desprotegint els diputats. No volies sopa, doncs dues tasses.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida