dia a dia

tornar

Portabella agraeix el paper de les famílies en temps de crisi

19/05/2011

Portabella agraeix el paper de les famílies en temps de crisi

ShareThis

Trobada entranyable la que han mantingut aquesta tarda Jordi Portabella, Joan Laporta i Ignasi Planas d'Unitat per Barcelona amb les seves respectives mares a la pastisseria La Farga de l'Avinguda Diagonal. Els candidats de la coalició sobiranista i progressista han convidat a les seves mares a fer una xocolata amb melindros per tal d'homenatjar-les i agrair el seu esforç per tirar endavant la família. En aquest sentit, Portabella ha volgut recordar la importància de les famílies en època de crisi, ja que la cohesió i la solidaritat familiar ajuda a remuntar en els moments més difícils, sobretot quan algun membre de la família s'ha quedat a l'atur o sense una prestació social.

L'alcaldable d'Unitat per Barcelona ha volgut deixar clar el seu model social per la ciutat. Portabella ha assegurat que "farem de Barcelona una ciutat neta i segura on hi hagi una comunitat social cohesionada, on ningú es trobi sol". Per fer-ho el republicà s'ha compromès a consolidar equipaments educatius, sanitaris, esportius i socials públics de qualitat. Portabella ha volgut repetir per activa i per passiva que la defensa de l'Estat del Benestar és una de les prioritats d'Unitat per Barcelona: "Garantirem els seveis socials, la millora del transport públics, l'accés a l'habitatge protegit i farem de l'espai públic un lloc de trobada".

Lligat amb això, Portabella ha explicat que per fer-ho cal que Catalunya sigui un Estat independent i "fer de la nostra ciutat la capital d'un país lliure, amb representitivitat al món, sense intermediaris que ens impedeixen mostrar-nos com a catalans". De la mateixa manera que "volem resoldre les necessitats de les persones i que puguin viure independentment sense discriminació, en igualtat d'oportunitats i amb plena participació social". Per aquest motiu, i referint-se a les seves mares, els candidats d'Unitat per Barcelona han volgut recalcar que "poder estar amb les persones que estimem és un element clau per al benestar social".

Barcelona Portabella

Twitter

Facebook

Versió mòbil del web

Fes campanya
amb nosaltres

Ajuda’ns a fer trucades, organitzar material, fer parades informatives, organitzar actes, activitat a les xarxes socials.... ens cal l’ajuda de tots i totes , i tothom i es benvingut. Fes click aquí

Vols rebre
informació

Envian’s el teu email i t’inclourem en la nostra llista

Vols rebre informació

Avís legal