dia a dia

tornar

Portabella: 'El PP fa servir els tribunals per treure'n rèdits partidistes'

15/06/2011

Portabella: 'El PP fa servir els tribunals per treure'n rèdits partidistes'

ShareThis

Jordi Portabella (Unitat per Barcelona) ha lamentat novament aquest matí el fet que el PP hagi presentat recurs pel recompte de vots pel seu significat de bronca permanent en què actua: “El PP sempre està instal·lat en el conflicte i per tant és un mal company de viatge de qualsevol força política, així és com espero que ho entengui CiU”.

Portabella considera que els populars tenen un concepte molt pronunciat de judicialitzar permanentment tot allò que es decideix a les urnes i d’actuar constantment per exclusió.

El líder republicà creu en aquest sentit que aquesta actitud del PP "impedeix la normalitat administrativa i institucional que requereix un període de crisi com en el que ens trobem i que aquesta obstaculització constant del desenvolupament de l’acció política va en contra dels interessos de Barcelona i de Catalunya la qual cosa acaba provocant la paràlisi de l'Ajuntament i dels òrgans i supramunicipals".

Portabella recorda que “Fernández Díaz és l’únic candidat que és escollit des de Madrid i per tant està sotmès al què li dicten des de Madrid en funció dels interessos electorals espanyols, al marge de la realitat que demana la societat catalana i barcelonina”.

Barcelona Portabella

Twitter

Facebook

Versió mòbil del web

Fes campanya
amb nosaltres

Ajuda’ns a fer trucades, organitzar material, fer parades informatives, organitzar actes, activitat a les xarxes socials.... ens cal l’ajuda de tots i totes , i tothom i es benvingut. Fes click aquí

Vols rebre
informació

Envian’s el teu email i t’inclourem en la nostra llista

Vols rebre informació

Avís legal