• 18abr
    Categories: CIU Comments: 1
    19 d'abril

    19 d'abril

     

    Demà diumenge 19 d’abril celebrem el dia de Convergència, amb actuacions musicals, tallers, fires d’artesania, activitats diverses promogudes des de les sectorials d’esports, d’immigració, de cultura, de gent gran, etc. Serà una ocasió especial per passar-ho bé, celebrar el 30 aniversari dels ajuntaments democràtics, i reflexionar sobre el present, passat i futur de la nostra noció. I l’agrupació de Convergència de Badia del Vallès hi tindrà representació. Així que ja sabeu: hi esteu convidats!

One Response

WP_Floristica
  • Edmundo Garcia Mira Says:

    Hola Marta:
    Ho he llegit als diaris de avui i als comentaris del Facebook, la festa de Convergència demostra que resisteix be, els anys a l’oposició a Catalunya, ara queda lluitar per recuperar el poder, com, quan no ho sé?, però en tot cas, CDC sembla ja amb tota seguretat un partit que serà capaç de sobreviure a la transició a la direcció de la Generació Pujol a la Generació Mas.
    Edmón.

Deixa el teu comentari

Atenció: La moderació de comentaris està habilitada i pot retardar el teu comentari. No hi ha necessitat de tornar a enviar el seu comentari.