Divendres, 17 de juny de 2011 | 12:27
Vostè es troba a: Inici > Política >

El paper d'Homs com a portaveu del Govern, en entredit

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El PSC demana a Mas que li doni un toc d'atenció de cara al futur
El paper d'Homs com a portaveu del Govern, en entredit
16/06/2011 12:19
9homs-consell-executiu
CatalunyaPress.- Era una sensació generalitzada entre els periodistes que escoltaven la roda de premsa, i aquest diari ho va reflectir en escriure que el portaveu del Govern, Francesc Homs, portava aquest dimarts l'escopeta "més carregada que mai" contra el PSC. Això ha portat a Joaquim Nadal a donar un 'toc' al President Mas.
Després de reflexionar sobre els fets esdevinguts aquest dimecres als voltants del Parlament i tancar files amb el Govern, Nadal ha demanat al President Mas que "revisi l'actuació del portaveu del Govern, Francesc Homs, en les rodes de premsa, i especialment l'última, i en benefici de la dignitat de la institució de la que hem parlat, li reclami que es limiti a defensar l'acció de govern i que deixi la discrepància política pel Parlament".

Mas ha respost amb evasives, acusant a Nadal de fer el mateix quan exercia de portaveu del govern d'esquerres. "Si vol ho barregem tot, ho agitem i a veure que surt", ha afirmat, sense donar molta importància a la denúncia del president del Grup Parlamentari Socialista.

Dimarts passat, Homs va criticar durament el PSC per la presentació d'una esmena a la totalitat dels pressupostos, i inclús els va instar a aconseguir que el Govern central pagui el fons de competitivitat o "abandonar el Govern central".

L'editorial d'aquest diari va lamentar to d'Homs en parlar dels socialistes i, sobretot, els elogis al PP.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1