Actualitzat el 09/06/2011 a les 00:01h

El pacte de govern de Vic

D’entrada i perquè quedi clar. El nou pacte de govern de Vic entre CIU i ERC-Som Vic no és en contra de ningú, sinó a favor de tothom. Continuem. No són dos governs, sinó un. Continuem. És un pacte de govern sobiranista, públic, auster i transparent.

Millorable, i tant! Com tot a la vida, amigues i amics. Però que deixa clares les noves responsabilitats que ERC-Som Vic tindrà en el nou govern municipal i tot allò que es deriva de les mateixes. Una macro àrea, Cultura i Ciutadania, i dues regidories: la pròpia de Cultura i Ciutadania, i la nova de Convivència i Seguretat. Dos grans compromisos. Dos grans reptes. Gens fàcils, per cert.

I amb riscos, però també amb grans oportunitats. Igual que la resta d’àrees que es configuraran en els propers dies i que seran responsabilitat dels companys de CIU al govern.

Continuem. CIU va guanyar les eleccions amb contundència i a ells, amb l’alcalde al capdavant, els correspon administrar la resta d’àrees, importants totes elles. Tots junts, però, haurem de fer-ho amb la transparència, l’austeritat i la participació que aquesta  gran ciutat ens demanda.

Continuem. Necessitem un govern sobiranista, il•lusionat, fort i socialment valent. La ciutat s’ho mereix. Ens devem a ella i a tots els ciutadans i ciutadanes que hi vivim. Als que van votar les opcions que governaran i als que no ho van fer. Necessitem la complicitat, responsabilitat i paciència de tots els grups de l’oposició, i alhora necessitem d’ells, també, el  control i fiscalització estricte de l’obra de govern.

Si ens estimem la ciutat no podem fer altra cosa. Tots junts, la liderarem. Separats, la farem fracassar. I jo no vull que la millor ciutat del món, fracassi!! Ens en sortirem, faltaria més!!!!

Navega per les etiquetes

eleccions municipalsERC

COMENTARIS

+1
-1
A treballar
Anònim, 10/06/2011 a les 18:46
Dilluns comenceu la feina. Fes molts cafés amb la gent del carrer. Potser et sorpendrà tot el que t'expliquen i podràs fer un bon govern
+1
-0
ben jugat
Patriota, 10/06/2011 a les 17:06
se us ha de reconèixer que sou valents i només per això ja us dono un vot de confiança a la gent d'Esquerra.Joan ets prou capaç per afrontar la teva regidoria i marcar tendència.No us precipiteu amb res i sigueu humils, com ets tu i en Joan L.Ànims patriota!
+1
-0
No ha anat així
Anònim, 10/06/2011 a les 14:25
Doncs pel que jo tinc entès, no ha anat així. Ha estat ERC qui ha demanat portar-ho. Convivència i Seguretat, dues cares d'una mateixa moneda. Si els surt bé, estratègicament pot ser una aposta molt potent.
+3
-3
hehe
Antònim, 10/06/2011 a les 02:10
CIU li fa a ERC el que el PSOE li va fer a ICV al segón tripartit, li entrega el control de la policia perquè sap que és el que desgasta més i el que porta més contraciccions a un partit d'esquerres. Bona jugada dels de CIU, com sempre.

+5
-4
UN PERDEDOR BEN ENDOLLAT
Anònim vigatà, 10/06/2011 a les 00:18

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vic ja tindrà 2 guaperes, poden estar contentes les vigatanes.

La capacitat per governar bé, per desgracia no les té aquets Ajuntament de CIU i ERC, es un simple pacte per protegir-se de l'Anglada i PxC
+6
-7
pacte
Anònim, 09/06/2011 a les 20:42
Home, dir que el pacte no s'ha fet "contra ningú", no s'ho pot creure ningú. Almenys per part del senyor Vila d'Abadal, s'ha fet contra la PxC, que el porta pel camí de l'amargura. Només veure la cara d'aquest senyor (el senyor alcalde), un pensa en el fetge.
+6
-8
ENDAVANT
IOLANDA, 09/06/2011 a les 19:38
ENDAVANT JOAN !
ENHORABONA PEL TEU CORATGE I ENTUSIASME
MOLTS ANIMS PER TOT EL GRUP D'ESQUERRA
ESTIC SEGURA QUE FAREU UNA GRAN FEINA
+6
-10
anar perdent
Anònim, 09/06/2011 a les 16:44
Porteu anys perdent vots i vosaltres vinga amb les mateixes, a posar-se al govern a qualsevol preu. No n'aprendreu fins que us passi el que li ha passat a ERC a Girona, i potser ni així. La gent volem altrenatives i vosaltres només feu seguidisme.
+9
-13
Anims Joan Ballana
Anònim vigatà, 09/06/2011 a les 14:48
Anims Joan: l'experiència del teu pas per l'Ajuntament, la teva estima per la ciutat, la teva capacitat de diàleg i el teu tarannà bonhomiós al costat de virtuts com la lleialtat institucional,la fermesa, la coneixença de les lleis i finalment el respecte als altres i la defensa de les llibertats, et fan mereixedor d'aquesta alta responsabilitat que t'has guanyat amb el pacte del nou Consistori vigatà. Segur que la teva col.laboració, al costat de Joan Lopez i de l'alcalde Vila Abadal serà decisiva per a tenir un govern vigatà actiu, treballador honest i dialogant i ferm. Endavant per Vic i Visca Catalunya ¡
+8
-12
lideratge
Marc, 09/06/2011 a les 13:19
Joan crec que heu fet bon pacte però no us despisteu.PEnso que sou valents sobretot tu que segons m'han dit portaras la guardia urbana i els problems dels barris.EStic segur que ten sortiras.Ara cal lideratge i esquerra podeu fer-ho pero vigileu si us plau
+21
-11
Nou Pacte Vic. Bona sort,Joan B.
A. Nònim, 09/06/2011 a les 12:02
Ets valent. Ets agosarat. Governar desgasta.

Governar bé no desgasta tant. Hauràs d'establir una bona relació amb el senyor Jurjo. Hauràs de motivar la plantilla.

No cal cometre els errors del senyor Puig,el del bat de beisbol.

Paciència quan calgui. Fermesa quan calgui tolerància zero. Màgia blanca sempre.

Drets i deures. Preservar la convivència. Renyar i/o castigar els ciutadans incívics.

EL PAS DEL TEMPS EROSIONA ELS RELLOTGES.

DORMIR NO ÉS LA SOLUCIÓ.

FERMESA CONTRA EL MAL.

EL PECAT NO FA VACANCES.

CONFLICTE A FONS.

RESPECTE.

+6
-10
sant pancraci
Anònim, 09/06/2011 a les 10:25
Que Sant Pancraci us guiï pel suplici!
Tingueu fe companys
+7
-9
ja
Anònim, 09/06/2011 a les 09:22
i ara que, teniu 4 anys ,dependra de vosaltres que els vigatans/es, estiguin contents d'aquesta legislatura,perque us jugueu que torni a pasar la hecatombe del increment de PXC.i a mi personalment, no m' agrada gota
+8
-12
Stop sociates
Patufet, 09/06/2011 a les 08:43
Sense sociates la cosa pinta millor pro ojo que us tindran unes ganes..
Espero que sigui un pacte indepe i que proclameu la independència de Vidrà i del Principat!
+8
-10
pobret.
Anònim, 09/06/2011 a les 07:18
Bon dia JOAN, t'ens clar la regidoria que t'han donat, et recordo que ha set la que a tingut mès poblemes i que això ningu u arreglar, però bueno ja t'ho trobaras.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Autor
Joan Ballana
És fill de Vic. Hi va néixer el 19 d'octubre de 1974. És advocat amb despatx i consultoria pròpia. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Vic (PSC) de 1999 a 2007, essent el regidor més jove en les dues legislatures. Actualment és membre d'ERC i forma part de l'executiva local de Vic com a responsable de Política Municipal. Ha estat un dels blocaires referents i més actius de la ciutat i comarca, així com un dels principals impulsors de l'osonosfera.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: