Actualitzat el 16/06/2011 a les 00:01h

L’embranzida de la CUP (i 2)

Es veia venir, no podia ser d’una altra manera, l’embranzida de la CUP havia de ser una realitat, la feina ben feta havia de donar resultats. L’esforç de molts havia de tenir la seva recompensa.

Estem contents d’aquests resultats del passat 22 de maig. Fins fa pocs anys poca gent sabia què era la CUP, tot i que des de la mal anomenada transició a la democràcia, ja es va gestar a Arbúcies, Sant Pere de Ribes, Valls... on hi vam tenir els primers regidors i governants municipals. A pas de tortuga, sense pressa, anem fent un treball de conscienciació, anem creixent políticament i anem avançant cap a la normalització de l'esquerra independentista dins el marc polític català amb les nostres propostes de democràcia real i de participació ciutadana. En definitiva, pas a pas, anem construint la unitat popular.

Una unitat popular que es basa en la lluita nacional, en la defensa del territori, en el suport a les lluites ciutadanes, en la solidaritat amb els que pateixen les injustícies socials del poder establert i en la igualtat de les persones. Un treball de formigueta, sense cap més pretensió que la d'aconseguir que els nostres objectius de llibertat individual i col•lectiva esdevinguin realitat.

Aquest ideari d’unitat popular no és només qüestió de teoria, és qüestió de portar-lo a la pràctica entre tots i precisament això és el que ens dona la força de creure que aquest país pot canviar si volem ser lliures. Ni som ni volem ser pal de paller de res ni la casa gran de l’independentisme com d’altres, que van de patacada en patacada elecció rere elecció. Tampoc som oportunistes com d'altres que l’únic que fan és dividir l’independentisme per benefici propi.

Nosaltres som com som. Només volem ser l’alternativa a les polítiques que comporten divisió econòmica i social entre les classes populars. Nosaltres només volem ser l’alternativa als polítics que lluiten pel poder. Nosaltres volem ser l’alternativa necessària. Nosaltres no volem lluir, volem guanyar. Volem guanyar el que fa més de 300 anys que ens han robat. Volem una terra lliure amb gent lliure.

Aquesta és la democràcia real i només ho aconseguirem fent que tothom sigui el protagonista d’una lluita que ja deixa de ser utòpica i que tothom se la comença a creure.

Navega per les etiquetes

eleccions municipalsCUP

COMENTARIS

+7
-4
ENDAVANT!
Anònim, 16/06/2011 a les 10:40
clar que si!!! endavant amb la CUP!!

Un indignat que està amb la CUP.

Salut!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Autor
Pep Musté
Vaig néixer a Sant Quirze de Besora el 8 d´agost del 1957, vaig estudiar als Salesians de Ripoll tot el batxillerat, el COU a l´institut Jaume Callís de Vic i fins a 2on de sociologia a Can Brians on em van obligar a viure-hi quatre anys els demòcrates que ens neguen la llibertat com a poble. Sóc independentista i d´esquerres. Visc de la terra i per la terra. Vaig ser un dels fundadors del MDT-Osona i del Casal Independentista Manel Viusà de Vic, així com de la CUP-Vic. Treballo amb diferents moviments socials i milito a la CUP Montesquiu.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: