Dissabte, 18 de juny de 2011 | 12:17
Vostè es troba a: Inici > RSC >

L'Obra Social "la Caixa" concedeix 100 beques per cursar estudis de màster

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En els darrers 6 anys ha finançat els estudis de 624 universitaris
L'Obra Social "la Caixa" concedeix 100 beques per cursar estudis de màster
26/05/2011 20:38
Entre de las becas de la Obra social de la Caixa
Un total de 100 universitaris espanyols han estat seleccionats per ”la Caixa” a la 6a convocatòria del programa de Beques per a estudis de màster a Espanya, que ha comptat amb una dotació de 2,44 milions d’euros.
Ángel Gabilondo, ministre d’Educació; Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, i Jaume Lanaspa, director general de la Fundació ”la Caixa”, han lliurat aquest dijous a CaixaForum Madrid els diplomes acreditatius de la beca als candidats que es van seleccionar a la convocatòria del 2010 per cursar estudis superiors de màster en universitats espanyoles. L’acte ha reunit els titulats superiors becats, procedents de tot Espanya, i els seus familiars. La cerimònia ha comptat, a més, amb la presència d’Elisa Duran, directora general adjunta de la Fundació ”la Caixa”.

Les beques de postgrau de ”la Caixa” compten amb el reconeixement unànime de la comunitat educativa. El rigor en el procés de selecció dels estudiants i el volum i importància econòmica de les beques ha consolidat el programa de ”la Caixa” com un dels més importants dels que han finançat institucions privades de la Unió Europea.
becados por la Obra Social de la Caixa
Més enllà del nombre de beques i de la dotació econòmica (29.850 euros de mitjana en el programa de màster a Espanya), el programa de Beques de ”la Caixa” es caracteritza per l’atenció permanent als becaris, que passen a formar part d’una xarxa social, l’Associació de Becaris de ”la Caixa”, que els identifica com un col•lectiu amb un nivell alt de formació. Els seus currículums es poden consultar al Directori de Becaris de ”la Caixa”:

Des de l’any 2005, data d’inici del programa de Beques de postgrau en universitats espanyoles, ”la Caixa” ha destinat una inversió acumulada d’11,34 milions d’euros a concedir 624 ajudes. El cost mitjà per beca puja, en aquest programa, a 29.850 euros.

Entre les especialitats acadèmiques predominants que han triat els becaris d’aquesta última promoció, destaquen les d’enginyeria, biologia, arquitectura, comunicació i economia.

El nombre de candidatures presentades en aquesta convocatòria ha pujat a 842. El 61% dels universitaris seleccionats són dones i el 39%, homes.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1