Dissabte, 18 de juny de 2011 | 12:20
Vostè es troba a: Inici > Societat >

"Packs antiracistes" per als ajuntaments catalans

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Sos Racisme lliurarà 46
"Packs antiracistes" per als ajuntaments catalans
17/06/2011 18:20
INMIGRANTE
L'entitat Sos Racisme lliurarà "packs antiracistes" a 46 ajuntaments catalans, on considera que governen polítics que han utilitzat un discurs xenòfob i d'odi durant la campanya electoral.
De moment, l'entitat ha lliurat els citats packs a una desena de municipis durant aquesta primera setmana de mandat, entre els que es troben Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Salt i Rubí.

L'objectiu de la campanya és "prevenir el perill de fractura social i l'augment de conflictivitat en aquells municipis on el discurs d'odi hagi entrat als ajuntaments".

Aquests packs es lliuren de forma simbòlica als plens i inclouen la Declaració de Drets Humans, el Conveni Internacional sobre l'eliminació de totes les formes de discriminació racial i altres normes europees, articles de la Constitució Espanyola i el Codi Penal, el Pacte Nacional per la Inmingración i l'informe de l'Estat de Racisme de Catalunya.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1