Dissabte, 18 de juny de 2011 | 12:38
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Tricampions

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Barça conquista el títol a l'infern de Miribilla
Tricampions
Esports 14/06/2011 22:44
CatalunyaPress.- El Regal Barça ha recuperat el ceptre de campió de l'ACB, en derrotar al Bilbao Bizcaia Basket per 3-0 a la final. El tercer i definitiu partit ha finalitzat 55-64, en un ambient espectacular, amb les graderies volcades, encara que no ha estat suficient per derrotar a Navarro i els seus.
Navarro celebra la victòria
El Barça ha aconseguit el seu tercer títol de la temporada, després de la Supercopa i la Copa del Rei, en una eliminatòria dura i emocionant, en la qual el BBB ha jugat el millor que ha pogut, però no prou com per derrotar a un totpoderós Barça, que ha tingut una vegada més a Juan Carlos Navarro com el seu referent.

Els de Xavi Pascual, que la passada temporada van perdre a mans del Caja Laboral en la final, s'han llevat l'espina davant un Bilbao que es va erigir en el gran protagonista del curs només amb la seva presència a la final.

El partit va estar molt igualat fins als últims minuts, en els quals el Barça va aconseguir un avantatge superior als 5 punts que va saber administrar amb responsabilitat i, ajudat per alguna decisió arbitral discutible, ha tancat el partit en 55-64.

Navarro ha estat nomenat el MVP de la final i suma un nou títol, el sisè al seu extens palmarès.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1