Diumenge, 19 de juny de 2011 | 12:32
Vostè es troba a: Inici > Política >

Aguirre s'oblida de Granados

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La presidenta madrilenya deixa sense càrrec a la seva mà dreta
Aguirre s'oblida de Granados
Política 16/06/2011 22:17
El fins ara conseller de Presidència, Justícia i Interior de la Comunitat de Madrid, Francisco Granados, no formarà part del nou Govern d'Esperanza Aguirre, que constarà de vuit conselleries, una menys que en l'actualitat; i s'haurà de conformar amb ocupar la banqueta de diputat.
9Esperanza Aguirre i Francisco Granados
Granados ha estat en l'equip de la presidenta regional des de 2003 i en aquest temps ha desenvolupat labors de Transports, Presidència, Justícia i Interior al llarg de les tres últimes legislatures.

Fins avui, el Govern regional estava format per les carteres de Presidència, Justícia i Interior (Francisco Granados); Educació (Lucía Figar), Sanitat (Javier Fernández Lasquetty), Transports (José Ignacio Echeverría), Família i Assumptes Socials (Engracia Hidalgo), Economia i Hisenda (Antonio Beteta), Cultura i Esports (Ignacio González), Medi ambient, Habitatge i Ordenació del Territori (Ana Isabel Mariño) i Ocupació, Dona i Immigració (Paloma Adrados). A elles s'afegeix una Vicepresidència, encapçalada per González.

El nombre de conselleries s'ha anat reduint progressivament des de 2008, quan es va dur a terme la primera remodelació. Aquesta legislatura començarà amb vuit carteres: Cultura i Esports, Presidència i Justícia, Economia i hisenda, Transports i Infraestructures, Educació i Ocupació, Ordenació del Territori, Sanitat, i Assumptes Socials. A això s'afegeix una Vicepresidència.

En total, seran cinc homes i quatre dones les que formin part d'aquest nou Govern: Ignacio González, Antonio Beteta, Salvador Victoria, Javier Fernández Lasquetty, Percival Manglano i Regina Plañiol, Lucía Figar, Ana Isabel Mariño, i la presidenta, Esperanza Aguirre.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1