Diumenge, 19 de juny de 2011 | 12:13
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Benvolguts alcaldes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
andres madrid
Benvolguts alcaldes
Andrés Madrid
15/06/2011 12:19
A vostès, siguin de la formació política que siguin, i que acaben de prendre possessió del bastó de comandament d'un poble arruïnat, recomano des d'aquesta modesta columna dirigeixin les seves mirades a Belmez de la Moraleda, ja saben, el de les cares, que acaba de treure-li a Europa més de mig milió d'euros per construir un centre d'interpretació d'aquest misteri que embolica a aquests rostres de ciment que han donat de menjar a tant estudiós d'enigmes sense resoldre i que ara, misteriosament també, alimentaran a algun geni que ha aconseguit la subvenció per a tant gasós assumpte.

Treguin, benvolguts alcaldes, de l'acerb cultural dels seus pobles i llogarets tots els fantasmes, trasgos, bruixots, aparicions, endimoniats i posseïts que mai falten i sol·licitin a aquesta Europa generosa les quantitats adequades per estudiar els fenòmens que siguin. I si manquen misteris a la seva localitat, els inventen.

Aquesta Europa que nega als agricultors les pèrdues del noble cogombre espanyol produïdes per l'estupidesa d'una dama alemanya, dóna diners a les cares de ciment que poblen Belmez.
De pas, al geni que ha venut aquesta moto als europeus, me'l col·loquen de Ministre del que sigui i que dediqui la seva capacitat de pidolaire per acostar diners a aquesta terra, que falta fan.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1