Diumenge, 19 de juny de 2011 | 12:09
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Vibra Granada

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'equip andalús torna a Primera Divisió després de 35 anys
Vibra Granada
Esports 18/06/2011 23:44
El Granada CF torna a Primera Divisió 35 anys després. L'equip andalús, ha aconseguit un empat a Elx (1-1) i, després del 0-0 de l'anada, ha pogut aprofitar el valor doble dels gols en camp contrari. També ha sortit beneficiat per un greu error arbitral, que ha anul·lat un gol legal als alacantins per fora de joc.
granaprimera
El nigerià Ighalo ha estat clau pel Granada, en marcar el gol, en una gran jugada individual, que al final ha estat decisiu en l'eliminatòria.

En el segon temps, el partit ha tingut emoció, intensitat, polèmica i l'Elx s'ha bolcat, fins a aconseguir empatar el partit (1-1) amb una acció de Xumetra en el minut 81. La tensió del partit ha provocat l'expulsió de Fabri, el tècnic del Granada, en el minut 87.

Amb dos ascensos consecutius, de Segona B a Primera, el Granada ha aconseguit la proesa. S'uneix així al Reial Betis i al Rayo Vallecano, ja ascendits, en el retorn a Primera de tres clubs històrics del futbol espanyol.

ELX, 1 - GRANADA, 1

Elx: Jaime, Carpio, Samuel, Pelegrín (Héctor Verdés, m. 84), Edu Albacar, Xumetra, Mantecón, Generelo, Cristóbal (Perera, m. 64), Kike Mateo (Palanca, m. 53) i Ángel.

Granada: Roberto, Nyon, Iñigo López, Mainz, Siqueira (Rubén, m. 83), Collantes (Oscar Pérez, m. 78), Mikel. Rico, Abel Gómez, Dani Benítez, Orellana i Ighalo (Geijo, m. 70).

Gols: 0-1, m. 28: Ighalo. 1-1, m. 81: Xumetra.

Àrbitre: Miranda Torres (Comitè català). Ha amonestat als locals Pelegrín, Xumetra, Acciari i Edu Albacar. Ha expulsat, amb vermella directa, a l'entrenador visitant Fabriciano González. Ha anul·lat un gol a l'Elx, obra de Pelegrín, per fora de joc inexistent.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1