ICV > Vegueria de les T... > Segrià > Lleida > notícies > Joan Herrera dema...

Notícia

Dsc00249

Herrera al Mercat del Camp d'Esports

Fletxa_component
19/05/2011
Joan Herrera demana a la Junta Electoral que no prohibeixi les mobilitzacions

El secretari general d'ICV qualifica d'"inversemblant" que algú s'arribi a plantejar prohibir el debat i la mobilització en període electoral i més si no es demana el vot per ningú

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha assegurat avui "no entendre" com la Junta Electoral Central es pot plantejar prohibir les mobilitzacions i el debat i la reflexió en període electoral. "Si el més normal és que hi hagi debat", ha assegurat Herrera al mateix temps que ha qualificat d'"inversemblant" que prohibeixin "allò que és bo en període electoral".

 

Herrera ha dit avui que aquestes mobilitzacions "van més enllà de les eleccions" i en aquest sentit ha indicat que "tots plegats hem de prendre nota". Per Herrera el fet que en les mobilitzacions "no es demana el vot per ningú" reforça el fet que no es poden prohibir des de la Junta Electoral.

 

El secretari general ecosocialista ha carregat també avui contra les paraules d'Artur Mas que ahir va dir que el 22 de maig serà un aval a les seves polítiques econòmiques. "Hi ha qui li va bé la majoria silenciada", ha dit Herrera que també ha afegit que "el que cal és una majoria que debat i que reflexiona i que no accepta aquesta sortida de la crisi".

 

Herrera ha recalcat que la mobilització "s'expressa sortint al carrer i amb les concentracions però també s'expressa amb el vot" i en aquest sentit ha assenyalat que Artur mas "vol seguir retallant amb sentit acrític" després del dia 22 de maig "i jo espero que això no sigui possible i que no pugui seguir parlant de majoria silenciosa que avala les retallades".

DV 17/06/2011 | 16:40
Fons_fixed_articles
Fons_fixed_publications
Icvinformaci__portada
  • Mesveure