Redacció osona.com | Actualitzat el 20/06/2011 a les 17:10h

Un pispa ben servit

Un lladregot escala per entrar a un pis de Vic. Un cop a dins, aprofita per fer-se una mica de menjar i fer una becaina al sofà.

Això del robatori ja no és el que era. Amb els seus riscos, la seva perillositat. En els temps que corren, el personal s’ho agafa amb molta calma, com si fós una feina normal i corrent, amb els seus horaris inclosos. No hi falta la teca i una bona becaina.

Si no que li demanin a la veïna del carrer Canigó, 31 de Vic, que es va portar un ensurt de mil dimonis quan, la matinada del diumenge 19 de juny, va arribar a casa seu, als volts de quarts de 3. La senyora es va trobar Antonio CC, de 45 anys i veí de Barcelona, dormint al sofà del seu menjador. L’Antonio és un pispa que va pujar escalant fins al pis on el van trobar, lloc on volia robar alguns objectes. Com que no tenia pressa, el senyor va aprofitar per preparar-se alguna cosa per menjar i després s’hauria quedat adormit al sofà, segons informa la Guàrdia Urbana de Vic.

La senyora va avisar la policia. Els agents de la Guàrdia Urbana es van desplaçar al lloc dels fets i van procedir a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte de robatori a interior de vivenda amb escalament.

Navega per les etiquetes

Guàrdia Urbanarobatori

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Els fumadors, uns «criminals»

Un sopar d’escola a l’aire lliure, sense fum. Al menys, en uns 10 metres a la rodona.

Edicions locals
Enquesta
Cal desallotjar el campament dels ‘indignats’ de la plaça Major de Vic?
      Vots emesos: 169
Arxiu històric
Humor
Vés a: Els últims seminaristes

Els últims seminaristes

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).

Resultats
Eleccions Municipals 2011


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: