Categoritza't | Ciutat, Saber

Presentació dels treballs ‘Interferències 10′

Presentació dels treballs ‘Interferències 10′

Els alumnes de 3er i 4art d’ESO i de Batxillerat presenten, avui, els treballs que han realitzat dins el projecte educatiu del cicle cultural Interferències’10, Operació supervendes. Ho faran a les sis de la tarda a la Sala Muncunill on s’aplegaran els 750 alumnes, d’onze centres d’ensenyament de la ciutat, que han participat a la iniciativa, aquest any dirigida a tractar els fenòmens culturals de masses a partir de dos tallers.

El primer, Eclipsats! A Visual High Story, els alumnes van reflexionar sobre el fenomen del bockbuster, best seller i hits parades a partir del seu consum personal i d’escenes d’alguns gèneres a partir de l’anàlisi de les temàtiques més recurrents i els conceptes claus de supervendes. En el segon taller els participants havien de fer un relat visual amb una sèrie de fotografies que reflectissin alguns dels conceptes treballats. Les temàtiques més repetides van ser l’amor, l’acció, el terror i el hig school.

Els centres educatius de la nostra ciutat que han participat en aquesta edició d’Interferències són els instituts Cavall Bernat, Blanxart i Can Jofresa i les escoles Martí, Gresol, Andersen, Goya, Vedruna, Cingle, Joaquima de Vedruna i Escola Pia.

Redacció Ègar

Deixa una resposta

Anunci

gourmet

  • extra virgin olive oil

L’oferta

PARLEM-NE DEL SECTOR DE L’AUTOMÒBIL

futurologia

teatre terrassa

  • teatre principal programa

bona sort

  • loterias y apuestas del estado
  • once
  • loteria de catalunya trio 6 49