Dilluns, 20 de juny de 2011 19:54 h logo rss

Guillermo Romero


Dissabte, 18.6.2011. 09:46 h

AIXÍ NO, INDIGNATS

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
valorar_carregant carregant

Jo, com milers de persones, tant a Catalunya com a Espanya, sóc d’aquells indignats que no es senten representats per la classe política actual ni considera que tingui una influència real en les decisions que es prenen als Parlaments.
Com a tal, aquest últim mes he viscut amb molta il·lusió totes les mobilitzacions i acampades que s’han fet arreu del territori, que van començar a Sol i s’han estès arreu del mon. Un innovador moviment en el que es parlava de coses diferents, d’alternatives per millorar una democràcia cada cop més maltractada per aquells qui més l’haurien d’estimar, els polítics.
Em presenciat un autèntic fet històric, una part de la població sortia massivament al carrer per fer notar la seva indignació i enviar un missatge molt clar al seu govern, però també a la seva oposició. Un missatge que ha emplenat d’esperança i vida les places. Un missatge que ha fet tornar a creure en una joventut mobilitzada. Un missatge que deia: polítics, així no.
Avui, em de tornar a enviar a aquest missatge, però a nosaltres mateixos. Indignats, així no. Les imatges que es van veure el passat dimecres al Parlament de Catalunya, no són admissibles. Ningú, i menys els membres d’un Parlament pel que s’ha vessat tanta sang, pot ser tractat d’aquesta manera i impedir-los fer la seva feina. És evident que els que van actuar de forma violenta contra els parlamentaris són una minoria, però també és responsabilitat nostra detectar-los i fer-los fora del moviment. També es cert que hi va haver gent que ho ha intentat evitar, però va ser insuficient.
Fins dimarts a la nit érem un moviment pacífic amb un ampli suport o simpatia popular. Ara és el moment de netejar el nom dels indignats que uns quants es van encarregar d’embrutar. Estic segur que ho aconseguirem, ja que es tracta d’una majoria enorme de pacífics, però també em de tenir en compte que a partir d’ara haurem de treballar molt més fort per a recuperar una opinió pública que s’ha perdut, i sense opinió pública no som res.
Aquest diumenge tenim una oportunitat a través de totes les manifestacions convocades pel moviment Democracia Real Ya a moltes ciutats europees (Lleida entre elles) per a demostrar que repudiem la violència. 
lectures 253 lectures       comentaris Cap comentari

publicitat

comentaris

No hi ha cap comentari



comentaris El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.
publicitat


rss facebook twitter
Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Mòbil

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraPonent

© AraPonent, 2009
Generalitat de Catalunya

Waita

some rights reserved